Poznate niekoho, kto popieral samotnu existenciu covidu alebo opatrenia proti nemu a potom ho aj dostal? Zmenila potom tato osoba nazor? Ja poznam len jednu, priebeh bol taky stredne tazky, ale po vylieceni sa vratila k svojim predchadzajucim nazorom.
Áno, kolegyňa...tá mala taký ťažký priebeh že povedala že sa dá hneď zaočkovať ako to bude možné...
@knihomolka2 ano, kolegyna, v septembri si robila z toho nesmiernu srandu, snazila som sa nereagovat, aj tak to nemalo zmysel. Bohuzial mala tazsi priebeh, nazor zmenila, ale cena bola vysoka, nasledky zostali. Je mlada, nema ani 40, na nic sa nelieci.
Kamarát môjho otca, na covid neveril, denne niekoľko statusov na fb aby sa ľudia nenechali zastrašovať, ako je to celé vymyslené..mal po 50tke, včera večer v nemocnici zomrel, mal ťažký priebeh..
@simona826 tak ale toto je naozaj smutne :(
@stanulienkat zdochol... trošku prisilné slová
moja znama, este na jar/v lete mudre statusy na fb. V oktobri jej otec skoncil na kysliku a uz skoncili aj mudre statusy, uz pise, aby si ludia davali pozor ;)
@miusa00 umerne jeho snazeniu a prejavu a postoju.
Dobehla ho jeho zloba a blbost a spolcenie s Kotlebom.
@simona826 take priklady su najlepsie pre popieracov.
Môj kolega, najviac v práci vykrikoval...5 týždňov bol v nemocnici, keby ho nenašla dcéra doma celého sivého tak už tu nie je...jeho názor neviem nakoľko sa učí chodiť a aj rozprávanie mu robí problémy.
Uvidíme.
@knihomolka2 poznám jednu osobu, ktorá mala covid. Doteraz tvrdí, že to bola len chrípka a ze jej sfalsovali test 🤷
Áno, jedna od nás z práce..vraj to nič neni, pche. Pokial neochoreli ludia z jej rodiny. Už hovorí inak.
@knihomolka2 je to hrozné 😔 ono je to celé také zvláštne. Môj dedo mal tiež covid, bol hospitalizovaný v nemocnici, má 78 rokov, veľa chorôb, po 4 porážkach, a dostal sa z toho teraz už je v poriadku ..a tu chlap ako hora, 50 ročný, zdatný, vždy pozitívne naladený bez väčších zdravotných problémov a po 5 dňoch v nemocnici zomrel.
Otrasné vyjadrenie @stanulienkat
@stanulienkat poprosim hodnoverny zdroj, ze sa brojil s Kotlebom aj s autorom clanku minimalne 5 zdrojov poprosim aby slo o pravdivu informaciu.... a zdochol?velmi nevhodny vyraz....
@stanulienkat tak ty si ale to najprimitivnejšie co koník doteraz dal...
@katpox ten vyraz bol nevhodný, ale to o Kotlebovi je pravda, stačilo mi vedieť jeho fb stránku.
Aj ja poznam mamina kolegyna neverila, chodila najprv chora do roboty (medzi deti!) a aj neskor ked uz mala covid potvrdeny testom tvrdila, ze nic ako covid neexistuje vraj ma len obycajny zapal priedusiek, nakoniec tyzden a pol po otestovani zomrela tri hodiny po prevoze do nemocnice, tak jej klesla saturacia, ze sa ju uz nedalo zachranit. Zdrava zena len to zanedbala.
@november1111 my sme boli v kancelárii tri...dve moje kolegyne pozitívne s ťažkým priebehom a ja našťastie nič 🙏 takže ono to s tou imunitou asi bude pravda
@777januska777 nie som na fb
POZNAM, cela rodina dostala covid aj on , oni sa testovali on nie, prekonali..teraz tvrdi ze mal chripocku 🙂
Ano poznám. A ako naschvál dostali tie najhoršie príznaky. Dovtedy samé konšpiračné, 5G, GPS, Bill gates. A potom ležalo v kritickom stave. Uz su ale ok a tiež to bola iba chrípka a covid test sfalsovany 😀
moja mama, lahky priebeh, ked sa vyliecila tiez sa vratila k nazorom ktore mala predtym:/
ja poznam vela takych ludi, v ramci vzdialenejsej rodiny aj priatelov. niektori dostali covid, ale prebehol lahsie a zase siria demagogiu, ze napriklad sestricky v nemocnici by nemali nosit ruska, ze je to zbytocne.. ja som im svoj nazor povedala, ale viac neviem spravit..najhorsie, ked to hovoria aj pred mladymi a mladi sa musia stretavat, ja to chapem, ze teenegeri to inac vnimaju, ale ked maju take nazory od starsich, tak potom teenegeri tiez nenosia ruska, ked su spolu a tak sa to siri...☹
Starý Banáš, Kotleba