Kto máva silné migrény?

duna176
7. okt 2023

Ahojte ,je tu niekto kto máva silné migrény. V sobotu som sa buchla do hlavy nič mi nebolo . Lekár usúdil že to je buchnute len .No od pondelka má začala bolieť krčna chrbtica a od štvrtka tlak v nose tlak v hlave v oku a na spankoch pocit na vracanie. Bola som na CT hlavy nič nenašli neurológicke vyšetrenie v norme mám Tetaniu. Dali mi lieky na migrénu .No dnes som dostala menštruáciu a stále rovnako dokonca už od rána mi je na vracanie. Na krčnej mám skoliozu bolo mi odporúčanie cvičenie SM systém. Má niekto skúsenosti ďakujem.

danielahamar
7. okt 2023

Migréna môže byť aj z menstruácie, že doteraz nebola, neznamená, že nemôže byť. Tak isté aj z jedla a samozrejme mnoho iného a tetania ani nehovorím

miiceencoovaa
7. okt 2023

@duna176 ahoj, ako keby som čítala o sebe…mám presne to iste čo ty…tetania, skolióza krčnej chrbtice, migrény…mne jedine na migrénu pomáha nalgesin forte (je na predpis), skús sa dr spýtať, či ti ho predpise…a takisto každý deň si dávaj magnezium…chce to čas. Mne liečba zabrala až po roku skoro…teraz mám tie migrény miernejšie, lieky si dávam až keď to je nutne…najskôr si dám magnesium a keď to zosilnie, tak si dám nalgesin…držím ti palce, aby sa ti čoskoro polepšilo ako mne 🍀❤️

erikaa09
7. okt 2023

Sm cvičenie, super masaze krčnej chrbtice po ležiači na chrbte- že sa prejde aj vlasata cast + mobilizačne techniky.

duna176
autor
7. okt 2023

@miiceencoovaa ahoj ak chces a máš FB alebo Instagram napíš mi spravu a možné si pokecať budem rada

danyelia
7. okt 2023

Ahoj, moje silné bolesti hlavy vyriešila jedna hodinová masáž chrbta, masérka našla bod, ktorý mi rozmasírovala, laicky povedané, a bolo po migréne, vraj s tam mala len niečo poriadne seknuté...