Kto má za sebou druhú dávku vakcíny AstraZeneca?

13. máj 2021

Čaute, čaute... Je tu niekto kto mal po prvej davke 3 dni brutálne vedľajšie účinky? Vysoká TT, bolesť hlavy, návaly tepla, zimnica...?
Po druhej davke vám bolo tiež tak?
Ďakujem

ma
13. máj 2021

svagrina po 1 davke zimnica a teplota, po druhej nic.

hyta
13. máj 2021

Moja známa po prvej dávke teplota a bolesti hlavy, po druhej veľké bolesti hlavy a ešte po 5. dňoch veľmi opuchnutá celá ruka, bolesti, nemôže ani spávať.

stanno
13. máj 2021

manzelka po prvej masaker, po druhej nič

vierocka888
13. máj 2021

Mamina, 57r po prvej dávke absolútne nič, ruka ju bolela ako po každom inom očkovaní. O mesiac ide na druhú davku, tak uvidime

autor
13. máj 2021

Ďakujem vám pekne...mamka ide moja v sobotu na druhú, tak sa bojim... Bo po prvej brutal 3 dni opálená bola... A 59r ma, jediná z prace, jej koelgyne nič, ruky ich iba boleli a mamka od nedele do utorka úplne všetko možné... Tak sa bojim o nu, keďže toľko ľudí umiera pre vedľajšie účinky akože trombózy a embolie dostávajú

es2021
13. máj 2021

Nevraveli niečo o tom že tie problémy s trombozou sa odhalia už pri prvej dávke? Druhej by som sa osobne asi menej bála

autor
13. máj 2021

@es2021 neviem nesledujem to, len sa tak obávam...

hettinka
13. máj 2021

Tromboza už nehrozí vraj po 2.dávke, ak má byt, tak po prvej. Ja ani kolegyne sme po 2.už výraznejšie reakcie nemali.

autor
13. máj 2021

@hettinka ďakujem... Joj aj tak sa bojim o mamku, do rici take smejdy vám dali, mali ste mať právo výberu... Každý nie len učitelia... Mamka robí v ŠK jedlani... A vážne jedinej z kolegýň jej bolo 3 dni na prd a teploty, bala som sa o nu

hettinka
13. máj 2021

Vôbec neriešim, mám ja, muž aj mama Astru, nenakazili sme sa zatiaľ, to je hlavne. Po pfizeri a moderne tiež hlasia reakcie, aj tromboza, úmrtia, to je jedno. Čo má prísť, príde. Radšej vydržím reakciu, ako ležať v horuckach s covidom a v karantene cela rodina.

autor
13. máj 2021

@hettinka akože toto mamka majú už 10 týždne astru a mali koelgynu nakazenu 2 dni s nou robili,respirator dole, ved jedáleň 100 stupne, para keď varia... A jedna co nebola ešte zaockovana sa nakazila a oni chvala bohu nič...

deedol
13. máj 2021

druha davka pri astre je vraj s miernejsimi NU, druhy pfizer zasa so silnejsimi. ale to je len vseobecne info, kazdy clovek je iny. drzim palce, nech je vsetko ok🙂

danim
13. máj 2021

Výborná spätná väzba- test ochrany v praxi. Držím Vám palce.