ahojte, je ti niekto kto má citlivé zuby?
lebo mňa to už dlhšie trápi lebo ked zjem citrusy alebo niečo studené tak ma bolia.
ako ste to riešili? lebo pasty na citlivé zuby mi pomôžu len vtedy ked ich užívam?
poradte niečo :(
@simca06022011 dakujem lebo ja mám asi všetky citlivé :D a je to dosť nepríjemné a ten ,,lak" na zuby pomohol?
tak mne najviac ta pasta, v podstate rychlo pomohla, zuby som mala poporode uz citlive strasne z nejakeho dovodu a drzalo ma to nejaky cas. Dentalna hygiena, potom pasta donemoty :DD tie dva zuby mi prelakovala tento rok zubarka lebo som ich mala citlive uz na vsetko, pomaly aj na poklop. A pomohlo to. Neviem ci sa to tak pausalne, na vsetky dava. Mozno nejaka odbornicka sa tu najde _D
Ja pouzivam sensodine, ale musim ju pouzivat nonstop minimalne 2x denne a mam pokoj.
@kiki234 sensodine rapiD? lebo ja som to mala a kým som používala pomohlo ale potom už zase bolesti zubov :(
Elmex gel je super na to. Nefajcis Iqos náhodou? Leo mna z toho boleli zuby 😅
@mesiacikluna ale tu pastu musis pouzivat stale, ono ti to "nevylieci" navzdy...
Ak máš odhalené krcky, tie bývajú citlivé, treba začať na dentálnej hygiene, dat ďasná do poriadku aby ich zakryli. Aj lak na krcky pomoze
@jjanulienka nie, ja
vôbec nekurim :D
@viestta to nemám len pri cistrusocha studenom ma bolia
@mesiacikluna ano ta pasta to nevyliecila ale pomaha, samozrejme 2x za rok idem na dentalnu hygienu aj ked uprimne po nej mam tyzden obrovske bolesti a krvacanie. A to som skusala uz 4roch dentalnych hygienikov. Ale ja mam krcky odhalene nonsop, ale zuby celkovo bez kazov
@kiki234 tak ja nemám ani jeden kaz :D ale citlivé ich mám už roky
Vyskúšaj ten elmex gel dáva sa raz za týždeň mne pomohol veľmi
@jjanulienka ja si nemozem pomoct ale aj gel a aj pasta elmex, neznesiem ich. Ja neviem ta chut bleeeee..
@jjanulienka skúsim
Pasta na citlive zuby, stale, proste sensitivka miesto inej pasty 365dni v roku. Ak je to velmi zle, tak zubarka vie zuby natriet, takym niecim ako lak (neviem ako sa to vola, mne to davala na dva zuby) a to mi pomohlo hned.