Ahojte, v prvom rade chcem napísať, že nechcem v tejto diskusii žiadne hádky o tom, kto je aký, lebo sa dal/nedal očkovať. Tak sa prosím vyjadrujte len k téme.
Takže mám za sebou dve očkovania Astra Zenecou, chystám sa na tretie Pfizerom. Preto sa chcem spýtať tých, ktoré boli očkované Astrou a potom Pfizerom, ako to znášali, aké mali vedľajšie účinky. Ďakujem
Len bolesti ramena, bolesť pod pazuchou - cca 1 deň, a ešte som bola unavená. To je všetko. U mojich kolegýň, ktoré mali rovnaké vakcíny, tiež len takéto príznaky, príp. bolesť hlavy.
manzel ma toto kombo, po tretej = Pfizer mu nic nebolo, ruka ho bolela asi pol dna a zdriemol si poobede (co mohlo byt sposobene faktom, ze mame male dieta a nie vakcinou)
Mama mala bolesť ruky inak nič.
Žiadne som nemala. Ani pri AZ sni pri PF
Mamina aj jej priateľ majú toto kombo, mamina mala klasické nežiadúce účinky - bolesť ruky, teplota, zimnica, únava (jeden deň) a jej priateľ vôbec žiadne
Moji rodičia mali po astre výraznú reakciu, horúčky, únavu, po pfizeri vôbec nič. Chvália si, že zlatý pfizer 🙂 a môj muž bol po astrach len unavený a po pfizeri tiež unavený plus bolesť ruky.
Na 2. deň mierna bolesť ruky, trochu únava.
Kamoš nemal žiadne NU
mm min. týždeň dostal 3 dávku ... vôbec nič tak isto ako aj pri predch. dvoch
Muz, vsetko v pohode.trosku bolest v mieste vpichu.inak nic
Ja som mala dvakrát Astru, v decembri Pfizer - nebolo mi ani po jednej vakcíne vôbec nič...a teraz mám covid :(
Kamarátky učiteľky mali takto nakombinovaně a všetko v pohode, bolesť ruky do 24 hod., zvýšená únava v deň očkovania.
Znášala som to úplne v pohode, ale ja som ani po Astre nemala. Čo má viac štve, že som napriek trom dávkam momentálne doma s covidom bez čuchu a chute. Zas na druhej strane, chválabohu že len takýto priebeh
Bolesť ruky až po prsty , a dosť silná bolesť uzlín pod pazuchou asi týždeň
Ja som bola astrou a teraz Pfizer, v pohode nič, dala som si hneď po očkovaní Paralen, a v pohode, ináč aj obe prvé dve dávky boli v pohode , pri prvej trošičku som mala večer studené ruky a chodidlá
moj priatel je tak,ziadne komplikavcie zatial nema,po pfizeri ale ho mierne pobolievaju klby.Po astre nic.
Moji rodicia tak boli, po tretej davke pfizerom im nic nebolo, mamina bola jeden den unavena. A to po astre bola skoro dva dni k.o. kvoli horuckam, po prvej davke
Tuto píšu Slováci svoje reálne skúsenosti a podrobne popisujú vedľajšie nežiaduce účinky: http://nupo.szm.sk/. Ešte stále si myslíte, že sú to výmysly a tie injekcie naozaj chránia zdravie?
Ja mam tak,, po tretej davke nič, ani ruka nebolela😊
Týchto tém je tu asi milión.