Kto bol na SIBO test?

barbied
11. aug 2022

Ahojte, prosim je tu niekto kto bol na dychovom teste SIBO.?
Mali ste aj kŕče v bruchu, hnačky, nevoľnosť počas vyšetrenia? Čítala som že davaju vypiť laktulozu co je prehanadlo, a dosť sa toho obavam že ma "pokruti".
Mne pred mesiacom takto prisli na intoleranciu laktozy tiež dychový test a nebolo mi najlepšie.
Ďakujem za odpoveď

kacena4
11. aug 2022

viac mi vadilo ze som cele doovedie hladna kedze sa robi test niekolko hodin. inak pohoda tiez mam laktozu

kika831
11. aug 2022

@barbied za mna uplne v poho- ano moze prehnat, mozu byt krce, ale ja som tieto veci mala v poho.

barbied
autor
11. aug 2022

@kacena4 ahoj, ďakujem za odpoveď, a aj ta orehanalo? A na druhy den si bola v pohode?
Mňa čaká 80km cesta naspäť, takže kus sa obavam. A tam kam idem je jedno wc a milion ambulancii 😁

barbied
autor
11. aug 2022

@kika831 ďakujem za odpoveď. Tak snáď budem aj ja v pohode aj keď asi viem ze to tak nebude 😥

anulienka30
11. aug 2022

my sme na tom boli s dcerkou, 9 rokov a zvladla to uplne v pohode....trosku ju bolelo brusko.....ale inak pohoda

bianka_012
11. aug 2022

Môžem sa spýtať čo na tomto teste zisťujú ? A tiež kde robia tento dychovy test na laktozu. Ďakujem

kacena4
11. aug 2022

@barbied nie neprehanalo, ja som bola asi 30km od domu a v pohode

barbied
autor
11. aug 2022

Imunologia alergologia Prešov napriklad

barbied
autor
11. aug 2022

@bianka_012 imunologia a alergiologia Prešov

barbied
autor
11. aug 2022

@bianka_012 syndrom bakterialneho prerastania čreva zistuju. Taka novodoba choroba, problémy s trávením
Snad to nebudem mať, odkedy som zistila ze mam laktozu tak sa mi polepsilo aj ked moj zdrav. Stav nieje na 100% preto idem aj na sibo test