Ahojte, mate skusenost niekto kto bol na plucnej ventilacii ze sa vyzdravel po zapale pluc obojstranom sposobene covidom?
@emmakrf ahoj, ako kamarátka tak bola a dostala sa. Zotavuje sa ešte stále, ale je doma v izolácii aby nič od nikoho nechutila nakoľko má slabý imunitný systém.
@emmakrf poznám 40 ročný chlap, ale bude mat do konca života následky nakoľko ma vazne poškodené pľúca ale žije 😒
Z mojho okolia sa z ventilacie nikto nedostal.. najmladší 44 r., ostatní 60+
Ano poznam ma 63 na 90 % mal postihnuté pľúca a je po a vyzera ešte lepšie
@emmakrf moja maminka skončila na plucnej ventilacii,ale chvalabohu prežila.Nedávali jej veľkú nádej,3 týždne bola napojená.Zajtra je už 5 týždňov čo prišla z nemocnice.Chodiť vôbec nevedela len ležala,ale už aj chodí po byte sama.
Kolegova vnucka, dvojrocne dievcatko..pluca ma ale velmi poskodene, uz ide na druhe liecenie.
@haanovajana vďalabohu🙏🏻
@haanovajana to je super ❤ koľko má rokov a má aj nejaké pridružené ochorenia?
Ja osobne nepoznam.... ale teta robi na covid are, a su aj taki co sa z toho dostanu ale aj taki, co bohuzial nie...
@marsmykkok 68 rokov,tlak,srdce aj zo žalúdkom mala problémy.
poznam 70+ pan s viacerymi inymi diagnozami na plucnej a dostal sa z toho. bol vo velmi vaznom stave. uz je doma to bolo este pred vianocami
Poznam niekolko ludi, co prezili. Zotavovanie po je velmi dlhe.
MOj 53 rocny bratranec neprezil. Bohuzial. Inak bol fit, sportoval.
Keď začali stúpať počty úmrtí, tak bol rozhovor s nejakým anesteziológom a on hovoril, že 1 z 10 sa dostane z ventilácie, preto ju používajú až keď je to naozaj tak, že by ten človek pravdepodobne bez nej umrel...
@emmakrf nemam ☹ z mojho okolia co boli na plucnej,uz su...boli to ale uz starsi ludia,nad 60. Niekto mladsi pripadne s lepsou kondiciou verim ze sa moze vyzdraviet