Ahojte kočky,,,,nemá niektorá skúsenosť že by mala bledý výtok s prímesou krvi ??? Opakuje sa mi to takto už 2 mesiac vždy po menzese týždeň nič a potom až do ďalšej menštruácie takýto výtok a je ho dosť.
Sem-tam bolesť v podbrušku ako pri menzese,,,,uvažujem že zájdem k Dr.
Nemáte skúsenosť??? 😒
@kosta123:
Niekto ma krvavy vytok aj pri ovulacii, ale moze to byt aj nieco ine (zapal) alebo aj krvacajuca ektopia. Pri tej ektopii niekolko buniek, co patria do vnutra maternice, rastie na krcku a tie su "lahsie zranitelne" a krvacaju. Niekedy pri/po sexe, niekedy pri/po namahe, niekedy aj bez priciny.
Ja som mala tu ektopiu dlho, zmenila som aj tabletku, ale az po zmene lekara som dostala spravnu diagnozu. Nie je to nic nebezpecne, da sa to riesit. Bud poleptanim tych buniek (spravi sa jazva, ktora po zahojeni nekrvaca), alebo operacne. Poleptanie u mna nestacilo, sla som na operaciu laserom. A mala som ist ovela skor, dlho som ju odkladala. Ale po nej a po striktnom klude 2 tyzdne(!) sa to neda porovnat. Predtym som potrebovala aj niekolko slipovych vloziek za den, niekedy dokonca minitampony. Teraz slipove vlozky takmer vobec nepouzivam.
Takze, urcite k lekarovi na vysetrenie! Nech uz je to cokolvek, nech sa na to pozrie odbornik.
@ichbinich -uff ďakujem moc,ja mám rok a pol zavedenú danu,,,pred 2mesiacmi som bola na kontrole,lebo mi raz spadla nižšie doktor ju napravil a teraz mi to kukol a povedal že drží.
Či mi to aj ona nemôže spôsobovať ?ale mám to len tieto 2mesiace a danu dlhšie,,,ale ako píšeš niekedy potrebujem aj ja viacej slipových vložiek.
Ďakujem za reakciu 😉
Hej, niekedy bol vytok inak sfarbeny. Zavolaj a povedz, ne cakas na menzes, aby ta zobrali skor, lebo potom sa mu bude tazko posudzovat, odkial ta krv je, podla mna. Aj tu prilis silnu menstruaciu spomen.
Vsetko dobre!
ahojte tak ja momentalne tiez riesim co by to mohlo byt, v strede cyklu kedy obvykle cakam ovulku som dostala jeden den bolesti (ake mavam kazdy mesiac pocas ovulky) no zrazu sa k tomu pridal aj krvavy vytok, taky som mala aj minuly mesiac ale trval len 2 dni, tentokrat uz je to tyzden,najprv bola jasnejsia krv,teraz uz tmavohnedy vytok, bola som aj na cytologii cca pred 1a pol mesiacom a vysledky negativne.na vysetrenie sa asi tak skoro nedostanem maju na gynde dovolenky ☹ neviem ci mam panikarit alebo co, bolesti nemam. vytok sa mi spustil prave ked som trochu ochorela (nadcha,kasel..) myslela som si ze je to prechladnutie, ale to som vzdy citila,vzdy som mala aj bolesti... z cystami nemam skusenost ako ste tu pisali, nikdy som este ziadnu nemala,to by mi pri vysetreni zistili,nie? ci je mozne ze by sa spravila za ten cas (necele 2 mesiace) od vysetrenia? len som bola na tom vysetreni (a aj niekolkokrat predtym) tak mi dr vzdy skontrolovali sonom maternicu a ze mam stale zvysenu sliznicu maternice (od porodu), neviem co to znamena,viac sa k tomu nevyjadrovali... 😕 ci to s tym suvisi??? 😕 😕
Ahojte baby mam taký problém.Mám krvavy vytok ale menzes som ešte nemala ani raz.A brucho ma tak isto neboli.je to menzes?poradte prosim niekto 😒
Ahoj. Ja som to mala tiez. Bol do polyp na maternici. Vyoperovali ho a odvtedy mam pokoj. Drzim palce
Ahojte, prosím vás menzes mi dlho meškal a teraz mam taký slabý červený výtok alebo to je krv... neviem
Myslíte že by to mohol byť len slabý menzes?
Bola som aj u gynekológa a povedal že je všetko v poriadku ale mne sa to neudá 😒 ☹
Prosím vedeli by ste mi pomôcť?
Baby, poradte- 4den mam krvavo hnedy vytok, len slaby a bolesti ako pred menzesom 😒 pred tyzdnom som bola na gyne na preventivke- vsetko mam ok!!! beriem hak- maitalon... ak by som nebrala hak, bola by to ovulacia- rovnake som to mavala pri ovu- bolesti a vytok 😉 ale takto, neviem... stalo sa vam niektorej, ze ste mali ovu pocas uzivania hak??? je to vobec mozne???
ahojte kocky ja mam ties taki pripat mam4 mesiace danu tie mam taki hnedi vitok tak trosku nievim coto moze bit prosim porate mi dakujem
@kosta123 2mesiace s vyttokom a ty si nebola u dr?Uz si tam mala davno sediet...
Ja sa momentalne na nieco podobne liecim-dvojnasobne balenie polygynaxu a vaginalny gel protizapalovy,pap ster negativny.Treba to preliecit,je to zapal....