Krvácanie v strede cyklu

bebaa
12. nov 2012

Uz treti mesiac krvacam v strede cyklu, tak tri dni.... pred troma mesiacmi som MS nedostala....lekar mi povedal ze mi nic nie je... uzivam HAK uz rok...

misena01
12. nov 2012

ahoj. tiez som mala podobny problem ked som uzivala HAK - bola nizkohormonalna a jednoducho mi uz nedokazala udrzat cyklus. lekar mi ju zmenil na inu a vsetko sa dalo do normalu. moze to byt aj tvoj pripad...

bebaa
autor
12. nov 2012

@misena01 aku beries teraz???

misena01
12. nov 2012

teraz neberiem ziadnu, rozhodli sme sa pracovat na babatku 🙂 predtym som brala Yadine, Yasminelle... krvacanie v strede cyklu mi zacalo ked som brala YAZ - brala som ju tiez asi rok. lekar mi ju potom zmenil na Karhlu - co je generikum Yadine a telo nabehlo na standardny spolahlivy hormonalny rezim 🙂
spolu som brala HAK viac ako 7 rokov.

majuska0407
12. nov 2012

ahoj ja beriem malaton a už 2 tyždne mam furt mrchu po užity tabletky sa mi pusti tak ma ide 😢 😢
po porode som 7 tyzdnov silne krvacala napoko mi zistili, že mi zostalo troška placenty v maternici musela som na kyret poto 7 dni som krvacala nasledne som prestala kojiť takže som dostala a od vtedy som ešte neprestala tak tych 9 mesiacov čo som mala klud som si už aj dobehla aj nadbehla 😒 😒 prerobim na vložkach 🙂