Krvácanie uprostred cyklu a cysta

mamina321
12. aug 2015

Ahojte, na 17 den cyklu som zacala krvacat, ale prislo mi to ine ako menstruacne krvacanie. Dnes na stvrty den krvacania som isla ku gynekokogovi a ten zistil ze krvacam z cysty co mam na vajecniku. Ale ze budeme cakat a ak sa nieco nezhorsi po najblizsiej menstruacii bude kontrola. Ak krvacam tak je ta cysta uzcprasknuta ci nie? Vsade citam ze ak cysta praskne hrozi krvacanie do dutiny brusnej a treba operovat. Ja nemam ani ziasne bolesti. Mala ste niektora z vas nieco taketo? Vstrebala sa cysta alebo bola nutna operacia?

maj2011
11. júl 2017

ja mam dnes to isté!! ako si dopadla, aj keď vidím že tam bol rok 2015🙂

anetkaadamko
11. júl 2017

@maj2011 akú veľkú máš cystu?

maj2011
11. júl 2017

4,3cm vraj

mamina321
autor
11. júl 2017

@maj2011 dával mi nejaké lieky na zastavenie krvácania, plus akoby navodenie nového cyklu. A dostala som sa z toto bez operácie.

maj2011
11. júl 2017

@mamina321 ďakujem, mne kázal prísť o týždeň, ze ci sa krvácanie zastaví alebo nie. teraz vôbec neviem co je lepšie, keď sa zastaví tak je to OK, ale je lepšie krvácať a myslieť ze sa to vyplavuje von a je puknuta... no stres ide byt cely týždeň kým tam pôjdem

mamina321
autor
11. júl 2017

@maj2011 to verím že máš stres.... ja už si to moc nepamätám, ale tuším tie lieky mi nedával hneď, tiež až potom asi po tyzdni, len to si pamätám že hovoril že už kravácam dlho, že je to pre organizmus únavne a až potom mi dal niečo.... mám pocit že niečo čo sa dáva aj na oddialenie menštruácie.