Zdravíčko,
Dnes o 8.50 som bola na exkrakcií, vytrhnutie 2 zadných zubov + zubu múdrosti. (Časom si idem dať robiť implantáty). Už 8 hodín neustále vypľúvam krv, je to normálne po takej dobe? Krvi nie je ani veľa, myslím, že len z jednej diery, ale cítim ako mi neustále tečie. Na kontrolu idem až v pondelok. Vie mi niekto pomôcť, či sa to zastaví samo? Alebo ísť na pohotovosť? Niekto nejaká skúsenosť?
Ďakujem krásne.
Urcite nicim nevyplachovat, ani cajmi,ani vodou,nicim. Ak sa neudrzi v rane krvna zrazenina skomplikuje sa hojenie. Nefajcit, vyhybat sa alkoholu. Dnes skor kasovita strava. Ak by to krvacalo vyraznejsie skocit na pohotovost,mozno to potrebuje sitie.ale ak je skor slina zafarbena a ,,neleje,, to malo by sa to ustalit.
Este taka domaca pomoc: zahryznut do sterilneho obvazu, gazy( z lekarnicky) alebo prezehlenej cistej latkovej vreckovky. Tlak moze zastavit poskodenu povrchovu cievku.skuste vyskusat ci pomoze
ako pise uzivatelka nado mnou, plus doplnim, ze male mnozstvo krvi - ruzove sliny, je OK mat v prvy den zakroku, zajtra uz urcite nie
Ďakujem pekne za každú radu. Už sa to celkom zlepšilo. Dúfam, že do rána to bude v úplnom poriadku. 😊
hlavne na silu necucaj tu krv, musí sa Ti spraviť zrazenina . Ani nevyplachuj žiadnymi výluhmi.