Ahojte baby.opat s tym otravujem,ale chcem sa vas opytat na vasu prvu menstruaciu po potrate.ja som potratila v 16tt presne 11.09.2013.krvacala som asi tak 10dni a potom dalsich 16dni som mala vytok obcas slabohnefy obcas aj s s krvov.nyslim ze po 26dnoch 07.10.2013 som dostala prvu menstruaciu...teda myslim te to bola ona...presne take nafukovanie a pobolievanie ako som obvykle mavala.ale co ma trapi ze je 16.10.2013 a stale krvacam...uz 10 den.len to nieje ako klasicka menstruacia,ale len taky vytok ked som na wc a silno potlacim.a je taky ako hlien.som uz piaty tyzden po potrate tak neviem ci je krvacanie v poriadku.nic ma neboli a ani krv nezapacha.zijem v uk a tu mi nerobili ani kyret lebo telo vsetko vypudilo samo ale nerobili mi ani usg ci je vsetko o.k...dufam ze ano lebo citim sa dobre po fyzickej stranke.dakujem za vase odpovede 🙂
ahoj, ja som potratila v 7 tt, bolo to presne 8.8 2013, krvácala som najprv silno a potom po týždni som len špinila, a také hrudy zo mna vychádzali, toto špinenie mi prestalo okolo 25-ho, a už 27 som dostala normálnu mrchu, mala som neskutočné bolesti, volala som dr. a ten mi povedal že ked skončim že mám prisť, tak som prišla ku nemu ked som mala raz za den malu kvapôčku špiny, a on mi povedal že je to v poriadku, že telo sa vyčistilo samo a potom mi prišla mrcha až 28.9.... a tá už nebola taká bolestivá ... neviem či som ti pomohla, ale opisala som ti môj priebeh krvácania....
Ahoj,
ja som bola na kyrete a moj gynekolog mi po 5 dnoch od kyretu ani ultrazvuk neurobil, ze nejakych 10 dni sa este telo cisti samo (ja som mala asi cca 10 dni taky hnedo-krvavy vytok). Ak Ta nic neboli, malo by to byt OK.
Po 6 tyzdnoch a par dnoch od kyretu som nasledne dostala menstruaciu, ktora bola dost silna. Pockam na dalsiu a mozeme s priatelom skusat znova 🙂
ahojte baby.az teraz som si prečítali vaše príspevky.no tak cez týždeň pôjdem na vyter a uvidíme ze co zistia a dúfam ze sa mi podarí sa dostať na usg.v novembri letime domov tak pôjdem k môjmu lekárovi.uz dnes to vyzeralo ze skončili všetky výroky a tak a dojem poobede domov a zas krvacam,ale len raz jak som ola na wc ak silnejšie a teraz opäť take slabulinke krvácanie.mne raz povedala kamoska,ze ked som nemala kyret,tak ze sa mi telo samo takto dlho čisti...presne ako po pôrode,ze je to ako sestonedelie.....zatiaľ som kludna,lebo mam uz 5tyzdnov po a keby ze je niečo asi veľmi zle,tak ako ste napísali to by som uz asi mala bolesti a teploty.ked som vypudila dieťa,tak mi lekár pomohol pri placente a povedal ze vyšla cela....uvidíme....každom prípade ďakujem za vaše príspevky.ozaj a ešte jedna otazocka....kedy ste sa začali opäť snažiť o bábätko?mne povedali ze po prvej mrche môžme,ale počkáme si na november co mi povie môj doki.
@jankasvk ahoj, mne povedali, ze mam pockat 2 menstruacie a potom sa mozeme zacat pokusat. Zatial som mala jednu, takze este mesiac... Vela bab skusa aj skor, ale citala som, ze telo potrebuje zregenerovat. Otehotniet mozes, ale ci to donosis je potom 50 na 50. Takze pocuvam lekarov. 🙂
ja by som isla na gyndu alebo do nemocky,vysvetlila co sa staloa vyziadala si ten ultrazvuk,kto am vediet,ci mas cistu maternicu...viem,ze v UK to takto robia,ale ja tam porodnictvo beriem na urovni stredoveku. Aj keby si to mas nejak zaplatit na nejkej sukromnej klinike na to USG chod, nie toto nie je normalne,man na to lekari upozornili a to dokonca po kyrete,ze ak sa objavi nieco taketo,co bude najma dlhodobe tak mam ihned prist a pozru to. Casto sa stane,ze si zena mysli,ze sa telo vycistilo,ale nie je to pravda,aj po kyrete sa este telo sem tam docistuje,priapdne sa musi kyret opakovat. Dlhodobe krvacanie,spinenie nie je dobry signal. Ale ak by to bolo zle,tak by si sa citila zle,dostavala by si aj teploty,telo by sa branilo. U man to riesili dodatocne tak,ze pichli kombinaciu oxytocinu a este niecoho,aby sa to uplne docistilo,aj ked na sone nic vdiiet nebolo a maternica sa stahovala,ale velmi pomaly.