Ahojte baby, prosím Vás pekne, mám 8 - 9 dní po menštruácii. Včera som mala slabý hnedo-ružový výtok, dnes mám silnejšie krvácanie s pobolievaním podbruškom, podobné ako menštruácia. Pohl. styk som nemala. Antikoncepciu neužívam. Takéto problémy som nikdy zatial nemala, menštruáciu mávam pravidelne. Čo to môže byť? Ď.
baby..môžete mať iba ovuláciu a nemusí sa nič diať..........buď počkajte, či sa to bude opakovať..alebo bežte gynekológovi.......môžete mať niečo s krčkom...alebo niečo vo vnútri maternice.......švagrová má stále tento problém....najprv mávala s krčkom problémy...museli jej ho skracovať....a teraz tiež 3 mesiace krvácala aj mimo menzesu a má v maternici cysty, ktoré musia ísť von..........bežte radšej na sono......držím palce... 😉
@lolonka no ja som od pôrodu mala všelijaké komplikácie. Už pri pôrode bola prvá, že mi nevedeli oslabiť krvácanie, mi museli pichať injekcie a šestonedelie trvalo cez 7 a pol týždňa silné krvácanie. A teraz toto, tak ja už neviem. A doktorka robí len 3x do týždňa a má plnku. Minule keď ma preobiednala, tak sme akurát s dcérkou boli choré, tak sa to zrušilo
ahoj rybka20 , ja mam taký istý problém. Mala som po menštuácií 9 deň a objavil sa mi výtok už teraz krvácanie. Chcem sa opýtať ako si s tým dopadla? Navštívila si lekára?