Ahojte baby, prosim vas o radu a skusenosti, zaujimalo by ma kolko dni, resp. tyzdnov ste krvacali po konizacii krcka maternice LEEP? Bola som na jednodnovej chirurgii, urobili mi zakrok el.sluckou, vsetko bolo bez problemov. No a od vtedy krvacam,2-3 dni krvacam slabsie a potom cca.3 dni krvacam silno aj so zrazeninami a takto sa to stale opakuje. Je tomu uz 3 tyzdne. Mozno som mala medzitym aj menstruaciu (ktora mi trvava 4-5 dni) ale to je tazko usudit, kedze krvacam stale. Bolesti nemam ziadne. Bola som s tym teraz aj u mojho dokiho ale on bez toho aby ma skontroloval mi povedal ze sa to takto cisti a moze to trvat, ale ze ak to bude dlhsie trvat alebo bude daky problem mam prist. Lenze, kolko je to dlhsie ked 3 tyzdne sa mu nezda dlho? Prosim vas o skusenosti kolko dni a ako silno ste krvacali po konizacii? Iste je to individualne ale zaujimaju ma vase skusenosti. Uz mi to neskutocne vadi, ani po porode som takto dlho nekrvacala ☹ .Dakujem
Bola som na potrate je tomu mesiac a menzes vôbec neprišiel kŕče mam v bruchu stále robila som si test ci mi to dobre spravili bol negatívny co to môže byť vie niekto poradiť
@mt22 ako si prosím ta dopadla nakoniec po tej konizacii,ja som už 6 týždeň, už to vyzeralo ze je to pomalí zahojene a bum od včera krvacam a dnes už o dosť viac,len ležím, tebe krvácanie prešlo samé potom?ďakujem a pekne sviatky prajem
Bola som na potrate je tomu mesiac a menzes vôbec neprišiel kŕče mam v bruchu stále robila som si test ci mi to dobre spravili bol negatívny co to môže byť vie niekto poradiť