Krvácanie po gynoflore

nemenovana1999
12. máj 2019

Uz som to sem pisala ale zatial nikto my nic nenapisal mohly by ste poradit aj mne co by to mohlo byt 24.4 my skoncil menzes gynekolog my dal tabletky gynoflor tabletky som zatiaľ zobrala len 7.5 a 8.5 večer no 9.5 som začala spinit krvácať ako pri menzese bolelo ma pod bruchom ako keby som mala dostať menzes no ešte bolo skoro ...čo mám robiť? Mám ísť spet k gynekologovy alebo počkať menzes mam stale presne na den na kontrolu mám ísť len 7.6 tu krv som mala len večer a bolest pod bruchom a od vtedy ani stopa po krvy menzes my ma prist len 16.5 vcera som si zase dala vecer tabletku a na lavej strane asi vajecnik ma zase boly a ladviny ďakujem za rady

zuzanka.zuzu
12. máj 2019

ak sa ti čokoľvek nezdá, tak zbehni k lekárovi (od toho tu pre nás sú). ale podľa mňa sa telo len "čistí". ak je bolesť veľká, určite chod a nič nepodceň, ale možno to je len predmenštruačná bolesť, či nie? ty musíš vedieť.

nemenovana1999
autor
12. máj 2019

Je to mozne ze je to predmenstruacna bolest ale co to krvacanie co to mohlo byt ovulaciu som vtedy nemala a menzes by som mala dostat 16.5 ...9.5 keď som išla na wc utrpela sa tak som mala na papieri krv ako pri menzese dala si vložku lebo som si myslela že som dostala menzes keďže ma tak aj bolelo brucho zaspala som keďže už bolo dosť hodín a ráno keď som vstala na vloske 3 kvapky krvy a od vtedy nič a to už prešli 3 dni
@zuzanka.zuzu

zuzanka.zuzu
12. máj 2019

@nemenovana1999 čistenie. možno vplyvom liekov.

nemenovana1999
autor
12. máj 2019

@zuzanka.zuzu no to ste ma aspoň kus ukludnily keďže sa kvôli tomu dosť znepokojuje a hľadám na internete a čítam všetko možné čo by to mohlo byt :/

zuzanka.zuzu
12. máj 2019

@nemenovana1999 ak chceš tak pre kľud duše k lekárovi choď, určite ti nevynadá 🙂
ale možno tam ani on nič neuvidí, že prečo bola tá krv.

nemenovana1999
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz