Ahojte, po pôrode som krvácala asi tri týždne, dva týždne som potom nekrvácala už ani nešpinila a včera som začala zas krvácať. Mali ste to niektorá podobne?
@leuska15leuska15 aj mne to napadlo, ale keďže kojím tak sa mi to zdá na menštruáciu priskoro 🤣
@n820p aj ja kojím, dokonca dosť často, nedodržiavam žiadne 2 hodinové odstupy, nič...🙂 takže sa mi to tiež zdá málo pravdepodobné, ale podľa mňa je to u mňa tak, lebo aj som mala bolesti ako menštruačné a aj niekoľko dní odzadu som sa úplne cítila ako pri ovulacii, až som sa čudovala....
Aj ja som to tak mala. A pri častom kojeni som dostala menzes hneď po šestonedeli a potom už pravidelne každý mesiac. A po všetkých troch pôrodoch. Moja švagriná tak isto. Takže by som sa nespoliehala na kojenie.
Či kojíš každé tri hodiny, každé dve alebo aj každú hodinu to vôbec neurčuje, či a kedy dostaneš menštruáciu. Ja som dostala dva mesiace od pôrodu a kojim na požiadanie, takže niekedy aj po pol hodine 😉 to že žena koji nezaručuje, že to nedostane. Niektoré s tým majú pokoj až do konca kojenia, niektoré po pár mesiacoch a niektoré hneď po šestonedelí 😉 kojenie nie je žiadna záruka
@n820p
moja kamoska kojila velmi intenzivne. Mala
Milion mlieka :D plna mraznicka. A menstruaciu dostala hned po sestonedeli.
@leuska15leuska15
@n820p ja to mam presne rovnako, práve teraz :D rozmýšľam, či som nedostala už menštruáciu normálne. Presne dnes mi konci šestonedelie.ale zasa krvácanie je absolútne slabucke