Krvácanie na 2. deň po skončení mrchy. Čo to znamená?

boobaa
2. júl 2013

Ahojte chcem sa spytat ci sa vam stalo podobne. Dnes som 9 den cyklu. Vcera som mala uz iba slabucke spinenie. No dnes rano som dostala krc - pichanie do konecnika a vajecnikov. Utekala som na wc a zistila som ze opat krvacam. Dost som sa vylaka. Mrcha bola normalna ako obvykle a dosla na 28 den cyklu. Tak nerozumiem co sa deje. Okrem toho som prechladnuta a od vcera beriem antibiotika. Neviem ci to moze mat suvis. Volala som aj gynde a ta po telefone nevedela povedat co to je. Idem k nej zajtra. Dakujem.za vsetky odpovede, reakcie. Nasla som podobnu temu ale jasna odpovedat tam dana nikomu nebola a bolo to davnejsie...

lilly0812
2. júl 2013

Ahoj, mne sa tiez stava, že po cca. 5 dnoch cyklu 2-3 dni nic a po dvoch-troch dnoch sa krvacanie znova spusti, vatsinou na 3 dni a potom prejde. Obcas to takto hapruje. Mne sa aj stalo, ze 2 dni krvacanie, potom 2 dni nic a potom znova 2 dni krvacanie, to sa ale upravi. Nemyslim si, zeby malo uzivanie antibiotik nejaky suvis s cyklom.
Ak mas predsa len pochybnosti objednaj sa na gynde.

sashabb
2. júl 2013

môže to byť aj ATB 😒

kazunomiya
2. júl 2013

krvácanie mimo menzes môže byť aj cez ovuláciu, alebo je niečo trochu mimo... mne sa to párkrát stalo, ale som to neriešila, lebo to bolo ojedinelé a skôr špinenie ako krvácanie a len jeden deň alebo tak... pripísala som to stresom. ak máš obavy, choď k doktorke nech skontroluje či je všetko OK a spýtaj sa jej čím to môže byť.