Krvácanie mimo menštruácie

michaelamell
27. sep 2015

Ahojte poraďte mi prosím co to môže byt. Uz 3 deň má bolí podbruško dnes som aj krvácala ale dala som si teplu sprchu a uz nie len to podbruško má stále bolí. Tak isto krvácanie som mala aj keď má to začalo bolieť. Cítim to tak isto ako pred menštruáciou. Dnes som bola dve hodiny vonku stala som na jednom mieste bola mi zima myslím že aj z toho to mohlo byt. Dúfam že nič vážne ☹ s priateľom sa snažíme o babo preto sa bojím veľmi ☹ dakujem za každú myšlienku

sibalka21
27. sep 2015

@michaelamell kedy mas dostat ms ?

lusyke
27. sep 2015

@michaelamell A nieje to len posunuta menstruacia?...ale no moze to byt cokolvek..horsi pripad by bol ze by to bola cista alebo mimomaternicove tehotenstvo. Ak si si ista ze to nieje menzes tak sa daj radsej vysetrit. Radsej ist na gynekologiu a vediet ze to nic vazne nieje ako to zanedbat a budu zle následky.

martinka4444
27. sep 2015

urcite zajdi k lekarovi. co najskor. mne sa stalo nieco podobne. zacala som krvacat a trvalo to niekolko dni a nemala som mat menstruaciu. bol to zapal mocovych ciest. mala som tesne pred dovolenkou a nestihala som zajst k lekarovi...blbe viem. ale krvacanie bolo take nepravidelne. vsade som citala ze mimomaternicove tak som bola vydesena ze az, ale nebol dovod....tak som sa nejak dopracovala googlenim k zapalu, pchala som sa cely tyzdne urovalom akut a potom mi aj doktorka potrvridla ze to bol zapal. ale ak sa pokusate o babo zajdi k svojej lekarke co najskor!

michaelamell
autor
27. sep 2015

Strasne sa bojím ženy co mi doktor povie ☹ len ku nemu možem ist až v utorok zajtra nerobí. Vôbec mi nie je do reči bojím sa najhoršieho že co ak uz babo nebudem mocť mat stále na to myslím aj na priateľa som teraz odmeraná aj keď nechcem ale som úplne bez života ☹

michaelamell
autor
27. sep 2015

Ms mi skončila pred týždňom ale utisujěm sa že to je z nachladnutia co nie je tiez výhra ale môže to byt aj iný dôvod ☹

lusyke
27. sep 2015

@michaelamell Ja viem ze je to tazke a vselico ti bezi hlavou. No je dost mozne ze je to naozaj len nejaky zapal. Ved uvidis co ti povie doktor. No akonahle by sa ti to zhorsilo, vacsie bolesti alebo krvacanie tak chod hned do nemocnice. Neodkladaj to. Drzim palce.

michaelamell
autor
28. sep 2015

Dakujem zajtra idem ku svojmu lekárovi rano tak potom napíšem ako som dopadla

lusyke
28. sep 2015

@michaelamell ale mimomaternicove to asi nebude. Ked pises ze si mala menstruaciu pred tyzdnom tak to by sa nestihlo tak rychlo vajicko uhniezdit a urobit tolko skody. Asi to bude len nejaky zapal. Budes brat lieky a za par dni bude vsetko ok 🙂

martinka4444
9. okt 2015

mne lekarka povedala do telefonu ked som sa objednavala, že mimomaternicove sa prejavi aj na tehotenskom teste, že je pozitivny. nenapadlo ma to skor napisať, škoda, mohla si si aspon ten spravit aby si bola kludnejsia. no snad je to "len" ten zapal a daš sa rychlo do poriadku!!!!

barbori1234
14. jan 2021

Ahojte žienky..menzes mi mešká od 29.11 ...dostala som krami až tento týždeň ale neboli tie krami ešte ani ne celý deň..mala som len pol dňa...test je negatívny ... prosím mám strašne obavu.dr.ma dovolenku ..neviete niektorá poradiť...aj tie krami som dostala hneď po styku myslíte si že mohla som aj z toho krvácať?