Krvácanie mimo cyklu

labelo
14. aug 2014

už dva razy sa mi stalo,že som par dni po skonceni menzesu začala krvacat,pripisujem tomu psychiku alebo stres,stalo sa mi to v obidvoch prípadoch,ked som riešila nejaký problem,prvý raz mi dal lekar noretisteron,ktorý som dobrala,ale bolo mi z neho zle bolelo ma brucho, prešlo to a bol pol roka klud, po pol roku znova,bola som teda na vyšetrení a nic všetko v poriadku,opat mi dal noretisteron,zabudla som ako mi bolo z neho naposledy zle a teraz znova,takže som ho musela vysadit,teraz som mala dost nervozne obdobie a prislo to krvacanie opat pred dvomi dnami,chystam sa opat k lekarovi ,ako mi može krvacanie zastavit ked ten noretisteron nechcem ?

trgypadl
14. aug 2014

@labelo jedna sa o krvacanie alebo spinenie?

labelo
autor
14. aug 2014

@trgypadl krvacanie

seat967
14. aug 2014

@labelo to iste sa aj mne robi bola som aj u dr. a ty mi povedali ze to moze byt ovulacia

trgypadl
14. aug 2014

@labelo aj ja by som povedala,ze ide skor o ovulaciu kedze pises,ze to mavas par dni po menstruacii

labelo
autor
14. aug 2014

A to mam cakat prejde to samo?

trgypadl
14. aug 2014

@labelo vies je to tazko posudit cez net,pises,ze krvacas.aka je intenzita krvacania?jedna vlozka,dve,tri na den?kolky den krvacas,v ktory den cyklu si zacala krvacat?

labelo
autor
14. aug 2014

@trgypadl menzes mi skoncil 29 jula zacalo mi to krvacanie vcera 12eho, krvacam tak ze idem na wcko a je to ako pri menzese ale vlozku mam trocha spinavu

ssussie
14. aug 2014

Druha varianta je lutenyl, ale k dokimu by som zasla 😉

labelo
autor
14. aug 2014

@ssussie co je lutenyl?

ssussie
14. aug 2014

@labelo hormonalny liek s gestagenom... Mne ale viac sedel noretisteron.

trgypadl
14. aug 2014

@labelo ak mas vlozku trochu spinavu tak je to spinenie, a nie kravacanie ako pri menzese.kludne to moze byt ovulka, ale ak si chces byt ista zajdi k lekarovi. kolkokrat do roka mas taketo intermenstruacne krvacanie?

labelo
autor
15. aug 2014

už sa mi to dnes zmiernilo dufam,že to prejde,dakujem za rady 😉

labelo
autor
30. aug 2014

kočky prosim Vas ako som tu pisala o tom krvacaní,tak som mala posledný menzes 29.7 a 13.8 som mala to krvácanie asi tri dni potom to skončilo a ešte teraz nemám menzes je to už 33 dní od normálneho menzesu,alebo mám počkat od toho krvacania dalších 28 dni,že sa mi dostaví?

jaruska18
10. nov 2014

Ahojte. Ja mam podobny problem ako vy..mne zacali problemy este v marci a kedze som sa na to vykaslala tak som krvacala 3 mesiace v kuse a to dost silno. Potom som isla k dr a ten mi dal norethisteron a pambu. Krvacanie preslo,pila som Duphaston na upravu cyklu. Prvy mesiac zabral, ms prisla po 3 dnoch od dobratia, druhy cyklus som uz mala 3 dni pred ms spinenie a prisiel az tyzden na to ako som dobrala duphaston, treti cyklus mi zacalo spinenie uz tyzden pred ms a ms prisla az po 2 tyzdnoch ako som douzivala duphaston..cykly som mala od 31-42 dni..no tento mesiac teda 4 cyklus co berem duphaston mi prislo krvacanie dnes to je 22dc,nechapem preco..robila som si ovu test ale uplne negativny. Minuly tyzden som bola u dr a vsetko v poriadku..vsetky vysetrenia este predtym boli uplne v poriadku..vobec sa v tom uz nevyznam :(