Krvácanie hneď na ďalší deň po menštruácii

liliana37
17. feb 2015

Ahojte, mám divný pocit, zo svojej menštruácie. Som 7. mesiac po cisárskom reze. Menštruácia mi nabehla na 10. týždeň po pôrode. Je trošku zvláštna. Prvý deň sa rozbieha, 2.-4. deň je silná a skončí. Na 6. deň opäť krvácam červenou krvou, potom 2 dni špiním a tak skončí. Lekár ma pred mesiacom vyšetril a povedal, že je všetko OK, že je to bežné po sekcii, ale mám nejakú tekutinu v Douglase, tak mám prísť o 4 mesiace na kontrolu. Toho mesiaca sa mi však po prebehnutej menštruácii ako som vyššie opísala, znova rozbehlo krvácanie hneď na ďalší deň. To je akoby 3.začiatok krvácania počas jednej menštruácie. Máte s tým niekto skúsenosť? Ďakujem za vyjadrenia 🙂

liliana37
autor
17. feb 2015

Okrem iného by sme mali radi ďalšie bábätko, tak tá menštruácia ma znepokojuje. A ešte som aj dostala pred pár dňami silnú mykózu ☹

jaruska8
18. feb 2015

@liliana37 Mne tiež niekedy takto blbne. A vy sa už snažíte o mimi? 7. mesiac po sekcii? Nie je to skoro?

liliana37
autor
18. feb 2015

Neviem, či je to skoro. Ale jednoducho mám takú túžbu.

jaruska8
18. feb 2015

@liliana37 Veď sa poradíš s gynekológom a uvidíš. Držím palce.😊

liliana37
autor
19. feb 2015

Poradím, ale bola som za ním pred mesiacom, a povedal, že je to OK. Tak veľmi mi neporadil. A moje krvácanie prešlo do špinenia, ale dnes večer som si opäť všimla čerstvú krv. Tak ma to nebaví... a to je už 10. deň od nástupu menštruácie. Doteraz to vždy do 8 dní skončilo.

jaruska8
19. feb 2015

@liliana37 Myslela som, že poradí ohľadne otehotnenia, či nie je skoro. Môja ms vyzerá tak, že asi 3 dni pred špiním, pozom sa spustí, to trvá asi 4 dni, potom ešte špiním asi 3 dni, no a potom asi 4-5 dní nič, no a potom keď ovulujem (podľa hlienu), tak slabo špiním asi 2-3 dni.😉

liliana37
autor
19. feb 2015

Ja počas ovulácie nikdy nešpiním, ani nekrvácam. Keď som bola minulý mesiac na kontrole. Bolo to na 9. DC, povedal, že vyzerá, že som pred ovuláciou. Mesiac predtým som u neho bola na12. DC a povedal, že to vyzerá, že som už po ovulke. Ale špinenie ani krvácanie nemávam okrem menštruácie. Asi je po tej sekcii moje telo ešte stále trochu mimo, aj keď mám cyklus viacmenej pravidelný.

jaruska8
19. feb 2015

@liliana37 A hlavne... Telo sa mení. Hormóny a tak. Nemusí to byť sekciou, ale tehotenstvom, pôrodom ako takým.