Krvácanie 5-ty týždeň po cisárskom reze

jajusa85
19. mar 2021

Ahojte, som 5 tyzdnov po cisarskom a stale dost silno krvacam. Gynekologicka moja tam neni. Dneska ma dost boli maternica a na papieri som mala aj taky tmavy kusok niecoho. Nebol to hlien. Krv je jasno cervena, nie tmava. Myslite ze sa moze jednat o nejake zabudnute kusky placenty? Mate niektora pls skusenost? Mam bezat na pohotovost?

jajusa85
autor
19. mar 2021

Moze to byt uz menstruacia.

jajusa85
autor
19. mar 2021

?

tehotna40
19. mar 2021

Ja som dostala menzes posledný týždeň sestonedelia ale ja som vedela ze je to menzes lebo počas šestonedelia som malo krvacala. Počkala by som to konca šestonedelia a potom kontaktovala dr.

jajusa85
autor
19. mar 2021

@tehotna40 bude to asi mrcha. A ja ze si oddychnem chvilu od nej 😂😂

tehotna40
19. mar 2021

@jajusa85 ja aj kojim malu síce malicko ale kojim a dostala som v poslednom týždni šestonedelia a tento mesiac znovu načas. Tiež som si neoddychla

habibim
19. mar 2021

@jajusa85 mam za sebou dve sekcie, čaká ma tretia... Takéto som mala, keď mi prišla ms.. Dojcila som obe deti, jedno cez dva roky, druhé 19mes.,a mrcha pravidelná jak hodinky dokonca aj ovu, a pri druhom dojčení som znovu otehu, momentálne 35tt...cize môže to byť kľudne mrcha..

11iva11
19. mar 2021

Alebo to môže byť stále krvácanie v rámci čistenia sa. 5 týždňov po ešte telo nie je spamätané, podľa mňa..

jajusa85
autor
19. mar 2021

@tehotna40 ja tiez tak 🙂 kks mame to podobne aj tie mliecka, kojenie