Ahojte. Už dlhšiu dobu krvacam z rôznych miest to sú ďasná, konečník, z nosa. Čo to môže byť. Počula som, že to môže byť nedostatok nejakeho vitaminu... Začalo sa to teraz ako sú tepla pretože mám v byte stále 30 stupňov. Veľmi teplo a minimum vzduchu.Na nevydržanie, máme sadrokartón z vnútra bytu. Či to nemôže byť od tlaku. Dakujem
Už dlhšiu dobu to nebude z tepla, pretože to je tak 3 týždne. Chod k doktorovi a daj sa vyšetriť. Krvácanie z koniec ima riešiť u obvodaka, ten ta pošle ďalej, aj na ORL. ďasná so zubarom
Keď chýba vitamin ķ, ale ked krvacas z konečníka možes mať aj zlatú žilu, to treba liečiť.
Ako hore vyssie písali treba k obvodnemu na odber krvy a ona ta už pošle ďalej na špeciálne pracovisko , mozno aj na hematologiu, Orl a gastro kde ťa ešte vysetria
Neberies nahodou zelezo?
Ale s tymto by som co najskor utekala k dr.
Zlá zrážanlivosť krvi či xy iných dôvodov. Obvodný vám povie viac, len smelo za ním. Šup šup, už včera bolo neskoro.
Hneď v pondelok k obv.dr.a riešiť to.
V pondelok rano rychlo k obvodnemu lekarovi, idealne nalačno, nech si spraví odbery krvi. Od tlaku to urcite nebude, treba to co najskor dovysetrovat.
Neberies náhodou lieky na riedenie krvi?
Možno máš príliš riedku krv.