pred par dnami som bola u zubarky lebo som mala na dasne fistulu. tu mi trochu prerezala vytlacila hnis a dala mi tam dren. na druhy den som ho isla este menit a mala som si ho sama vytiahnut o den neskor. tak som to urobila a zacal mi ten rez trochu krvacat. tiez citim ze dasno je este trosku napuchnute ale neboli. beriem antibiotika. da sa to krvacanie zastavit, no ked omylom o to miesto nejak suchnem znova sa trocha spusti. neviete co s tym?
@lukbe nie kazali mi to len vytiahnut. ja si to vyplachujem teplou slanou vodou. pocula som ze to nieco robi. dufam ze nerobim zle. atb beriem uz 4. den. ked ich doberiem mam ist vytiahnut zub vedla ktoreho sa fistula objavila. a ten maly opuch... ja len dufam ze tam nic z toho hnisu neozstalo.
Mas tam otvorenu ranu, s krvou sa vyplavuje aj hnis, kym je tam zapal, nie je zle, ze sa to este stale cisti. Vyplachuj dalej
Podľa mňa je to ešte citlivé,zapálené,hojí sa to,keď máš ATB bude lepšie. Ja by som to oplachovala repikom alebo salviou alebo harmacekom. Nekazal ti to vyplachovat?