Krv z ucha

haidlyen
20. jan 2023

Ahojte chcem sa opytat ci mal niekto nieco podobne.. samozrejme zbehnem aj doktorke ale zial az pondelok. Extremne ma cely zivot svrbia usi takze si ich cistim kazdy den. Asi tri dni dozadu som zacitila bodavu a velmi pichavu bolest v uchu ale len pri dotyku. Prstom som si namatala akýsi váčok najskor asi opuch. Dnes po sprche ma steklilo v uchu a doslova kopa krvi mi isla z ucha ked som si to snazila vyčistiť tycinkou bolo tam vela krvi a nieco hlienovite. Napadlo ma ze to mohlo bxt z toho vacku ta opuchlina. Ale krvácalo mi cely vecer to ucho. Ale nic na neboli len pri tom dotyku. Mal niekto nieco podobne?

zero1
20. jan 2023

to asi nebude nič vážne ale nezaškodí navštíviť lekára. je treba odstrániť príčinu svrbenia, takto si budete stále do toho rýpať a môže sa to škaredo zapáliť.

lucinika
20. jan 2023

@haidlyen čistenie uší každý deň škodí, ak ťa svrbia treba odstrániť príčinu. Ak si budeš čistiť uši , odporúčam vatovou tyčinkou zotrieť iba maz, ktorý vytiekol z ucha von, nikdy nezachadzaj tyčinkou do ucha. Pravdepodobne by som zašla na ušné, nech ti to pozrú a možno nasadia antibiotické kvapky proti zápalu. Kedysi som si uši čistila tak ako ty, jedného dňa má z ničoho začalo pobolievat ucho, najprv málo,potom sa v priebehu dní bolesť stupňovala. Na usnom mi zistili,že mojim čistením som si tyčinkou maz zatlačila hlbšie do ucha kde sa mi utvorila tvrdá zátka o veľkosti väčšieho hrachu. Aj skúsenému lekárovi sa ju nedarilo ľahko vybrať no nakoniec mi ju odstránil. Odvtedy si dávam na to pozor.

kittykat22
20. jan 2023

@haidlyen moze to byt cierna bodka v uchu ktora sa zapalila na akne. Spravi sa klasicka hrcka ktora boli. Potom prasne a vytecie hnis aj krv. Nemas framykoin? To pomoze.