Krv z ucha

jana889
21. sep 2022

Ahojte už týždeň mám nádchu nič nezvyčajne brala som to doteraz na ľahkú váhu. Lenze pred pár dňami ma začalo bolieť v noci ucho. Extrémna bolesť. Od tej noci mám ako keby zalahnute v tom uchu, uz ma našťastie ale neboli. Len dnes som sa zobudila a zistila vatovou tycinkou že v ňom mám krv… teraz neviem či je to nieco vážnejšie alebo či to mám pripisovať tej nádche no dosť ma to vystrašilo. Myslite že mám ist k doktorke s tým?

jaskolka
21. sep 2022

Pravdepodobne si mala od tej nádchy zápal stredného ucha a praskol ti bubienok, preto bolest poľavila a ta krv je z toho, aj zalahnutie. Zajdi na orl, ešte možno treba odsat tekutinu z ucha a predpisu ti možno aj ATB. Hlavne tetaz sa ti tam nesmie dostať voda ani si nič do ucha nedávaj, vatu a podobne, lež na tej strane, aby mohlo vytekat z ucha von

brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jana889
autor
23. sep 2022

@jaskolka ano bolo to presne tak ako si hovorila kokso. Bola som na orl, doktor mi zistil zápal stredného ucha a prasknutý bubienok. Odsával a potom predpísal kvapky do ucha uniflox + nosné kvapky aby som si preliecila tu nádchu a o týždeň na kontrolu.. no dufam že sa to vylieči a sluch sa mi normalne zase vráti lebo mám z toho obavy.

jaskolka
23. sep 2022

@jana889 som orl sestra, čiže s tým sme mali bohaté skúsenosti v práci. 🙂sluch sa vráti, keď sa úplne zahojí bubienok, pripadne sa znovu neurobí tekutina, skôr ako sa zaceli (aby to mohlo vsetko vytiect von)