Ahojte manžel má už dlhšie problémy s uchom chronicky zápal a dieru v bubienku pravidelne mu z ucha vyteká dnes si čistil ucho vatovpu tyčinkou a zrazu na nej krv..zľakla som sám.neviete s čím to môže súvisieť??
a rieši to ucho s orl dr?
Moja mama ma presne toto čo tvoj muž, časté zápaly, mikrodierku v bubienku, tieklo jej z ucha ,liečila to asi 4atb po sebe, rôzne vytery,kultivácie atď až nevedeli čo s ňou a poslali ju na ušné do nemocnice, tam zistili že za bubienkom na vlyvom tých zápalov niečo ako živé mäso s tekutinou a normalne jej to odsávali ,rýchlovka a šla domov,rozbor normálne vzorky či nejde o niečo vážne , toto jej pomohlo , potom kontrolné CT, našťastie vzorka bola ok, po čase bola na kontrolu a zistili jej že má deformované z toho kostičky až, že by to trebalo upraviť operačné, nieje to sranda
Môj muž bol dvakrát na CT a nič tam.nenaslo
Mne sa to stalo,ked som mala zapal trojklanneho nervu, tiez mi vtedy išla z uši krv
Robili mu aj stery,liecili ho neako? Jej našli to živé mäso a tekutinu nejakým speci mikroskopom ako keby Že sa jej ním pozreli do ucha
@didi2102 hej veď on chodí k úsnej ako na klavír ..bral aj atb a často mu tečie z ucha
Mozno skusit iny nazor usneho, ked nevie pomoct... syn chodi na preplachy kazde tri mesiace, ziadne tycinky ci samocistenie doma, hlavne ak tam ma dieru v bubienku tak ziadna - vana, plavaren, len sprcha a aj to si dat ten silikonovy stupel do toho ucha...neviem, ci to muz dodrziava...
@anjelicek26 súhlasím ,mamu riešil 1usny a keď už si nevedel rady poslal ju na ušné do nemocnice kde mala šťastie že ju vyšetril primar
Uši by sa nemali čistiť vatovou tyčinkou, skôr myslím, že si spôsobil zranenie tou tyčinkou