Krv z ucha

8. aug 2022

Ahojte manžel má už dlhšie problémy s uchom chronicky zápal a dieru v bubienku pravidelne mu z ucha vyteká dnes si čistil ucho vatovpu tyčinkou a zrazu na nej krv..zľakla som sám.neviete s čím to môže súvisieť??

patka06
8. aug 2022

Uši by sa nemali čistiť vatovou tyčinkou, skôr myslím, že si spôsobil zranenie tou tyčinkou

janinah
8. aug 2022

a rieši to ucho s orl dr?

didi2102
8. aug 2022

Moja mama ma presne toto čo tvoj muž, časté zápaly, mikrodierku v bubienku, tieklo jej z ucha ,liečila to asi 4atb po sebe, rôzne vytery,kultivácie atď až nevedeli čo s ňou a poslali ju na ušné do nemocnice, tam zistili že za bubienkom na vlyvom tých zápalov niečo ako živé mäso s tekutinou a normalne jej to odsávali ,rýchlovka a šla domov,rozbor normálne vzorky či nejde o niečo vážne , toto jej pomohlo , potom kontrolné CT, našťastie vzorka bola ok, po čase bola na kontrolu a zistili jej že má deformované z toho kostičky až, že by to trebalo upraviť operačné, nieje to sranda

autor
8. aug 2022

Môj muž bol dvakrát na CT a nič tam.nenaslo

jadeka
8. aug 2022

Mne sa to stalo,ked som mala zapal trojklanneho nervu, tiez mi vtedy išla z uši krv

didi2102
8. aug 2022

Robili mu aj stery,liecili ho neako? Jej našli to živé mäso a tekutinu nejakým speci mikroskopom ako keby Že sa jej ním pozreli do ucha

autor
8. aug 2022

@didi2102 hej veď on chodí k úsnej ako na klavír ..bral aj atb a často mu tečie z ucha

anjelicek26
8. aug 2022

Mozno skusit iny nazor usneho, ked nevie pomoct... syn chodi na preplachy kazde tri mesiace, ziadne tycinky ci samocistenie doma, hlavne ak tam ma dieru v bubienku tak ziadna - vana, plavaren, len sprcha a aj to si dat ten silikonovy stupel do toho ucha...neviem, ci to muz dodrziava...

didi2102
8. aug 2022

@anjelicek26 súhlasím ,mamu riešil 1usny a keď už si nevedel rady poslal ju na ušné do nemocnice kde mala šťastie že ju vyšetril primar