Krv z nosa

tiiny
27. okt 2022

Ahojte. Prosím Vás viete mi poradiť, veľmi sa bojím. Sme s priateľom v zahraničí preto nemôžme ísť ku lekárovi tak či neviete náhodou čo to môže byt. Priatelovi sa veľmi zapálili mandle a nevedel ani hltat mal tam biele škvrny. Po čase mu začal krvácať aj nos a išli mu z neho aj chrasty. Teraz má už mandle v poriadku ale ten nos mu nechce odísť a stále keď si fúka nos pretože sa mu stále upchava a ide mu krv. On tvrdí, že má pocit že hlbšie vo vnútri má ranu. Inak on ma už chronicky stále upchatý nos každý deň si ho musí fúkať a dávať si spreje sssmorskou soľou inak by nevedel dychat.bdakujemvvchronicky

pribinak
27. okt 2022

@tiiny prečo nemôžete ísť k lekárovi?

tiiny
autor
27. okt 2022

@pribinak len som chcela či ste sa s tým náhodou nestretli

simsalabim
27. okt 2022

@tiiny ani ja nerozumiem, preco nemozete ist k lekarovi.

sense
27. okt 2022

Kupila by som skor olej do nosa . Chrasty a z toho upchaty noc moze nat prace z toho beustakeho smrkania a reda hednoznacne smer lekar

mandmsm
27. okt 2022

časté krvácanie z nosa môže spôsobovať aj nedostatok vitamínu C. môj syn s tym mal problém

tiiny
autor
27. okt 2022

Nepýtala by som potom radu. Asi viem že lekár už potom povie že čo to je.

tiiny
autor
27. okt 2022

Môže to byť nejaký vírus keď to bolo spojené aj s mandľami?

dreamss
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tiiny
autor
27. okt 2022

@dreamss išla ti aj krv z nosa? Možno to bol covidbale tak ho bolel nos že sme nevedeli ani test urobiť.

majlo1234
27. okt 2022

Treba si namazat vnutro nosa, smrkanie je zataz, do toho mate mozno suchy vzduch. Kludne obycajnym olejom na tycinke do ucha

lulaby1982
27. okt 2022

To môžu byť polipy,alebo si silným fukanim praská cievky v nose. Smer lekár

tiiny
autor
27. okt 2022

Ale to ma hlbšie. Olej sme už skúšali

dreamss
Odpoveď bola odstránená
Zobraz