ahojte koceny mamicky mam jednu otazku bola som na wc a strasne som sa zlakla ked som vydela krv hned ako prve mi napadlo jezis maria prisli sme o babo kedze som skoro v 12tt ale nie krv bola s konecnika predtim som tiez krvacala ale nijak vazne som to nebrala utrela som sa a bolo po vsetkom nijak vela krvy ale dnes ako keby som dostala menstruaciu cela misa od krvi + ked som sa utela tak to vyzeralo ako ked sa niekomu pusti krv s nosa a vysmrkate sa tak taky hlien mala ste to aj vy nektora poradte mi prosim bojim sa :(
@nika991992 urcite urychlene lekara. Take masivne krvacanie nie je v poriadku. Ci uz bola ta krv cerstva alebo tmava "natravena" oba pripady su v danom mnozstve problemom. Radsej zostresovat ako nieco zanedbat
Nestresuj a nečakaj. Takéto vyšetrenie nebolí!
@nika991992
Určite vyhľadať lekára. V tehotenstve sú časté hemoroidy, ktoré spôsobujú krvácanie, možno práve toto je príčina. Ale musí Ťa pri takomto množstve krvi vidieť lekár
@nika991992 velka pravdepodobnost ze su to hemoroidy, v tom pripade asi budes mat sekciu.ale urcite vyhladaj lekara,tu na fore to budu vzdy iba dohady,co to moze byt. Nic sa neboj.
Nechcem strasit ale bez za lekarom..krv s hlienom s konenika signalizovala u znameho velmi vaznu chorobu r.. hr.creva...radsej ist zbytocne a pokojne spavat ako ist pozde ked sa uz neda pomoct
@janinah @gretocka @denisa1406 @mammaroma @mirkakab @trnocka1 dakujem vam potrebovala som len vediet ci to moze byt nieco vazne vecer som volala na pohotovost a tam mi povedali ze mam ist k svojej lekarke hned rano tak tu cakam od vecera to prestalo tak hadam nic vazne to nebude ja som strasny strasak a to malemu alebo malej nepomoze kazdopadne dakujem za kazdu radu 🙂
@nika991992 mne sa spustila krv z konecnika v 8tt, bola to ragada v konecniku.. nemala som ani tvrdu stolicu ani nic podobne, preto som sa velmi prelakla.. ale nebolo to az tolko krvi ako popisujes.. tak prajem, nech vsetko dobre dopadne..
@jana_eyre dakujem krasne ja som sa ties zlakla dufam ze vsetko bude ok ked ma moja ani nevysetrila a poslala ku gynekologovi sa mi to zda cudne
@nika991992 ani mna vtedy nevysetrila vseobecna, ale poslali ma na chirurgiu - dali mi do konecnika kameru, ale iba kusok, lebo sa to vraj hlbsie v tehotenstve nesmie.. zvlastne, ze ta poslali tam, ale snad ti povie nieco viac.. ma aj sono v ambulancii?
@jana_eyre ano ma aj sono tak spravy asi lepsie vysetrenie 🙂
@nika991992 toto iste som som mala aj ja, mne sa to stalo v praci a bola som asi v 5 mesiaci, poslali ma na gynekologiu nech pozru bábo, to bolo OK, a lekarka mi povedala, ze sú to varixy, ze sa to stava, akurat ma uz do prace nepustila a bola som do konca tehotenstva na PN
@ekka no mne povedal ties nieco podobne a na pn som ties ale s ineho dovodu 🙂
moze to byt ranka v konecniku z tvrdej stolice, moj syn to mal, uzival prasky na zmekcenie stolice, potom to preslo
celá misa od krvi z konečníka a ty čakáš čo ti ktorá /väčšiou laik/ napíše? choď na chirurgiu na pohotovosť,toto nie je boľavé hrdlo....aby som ťa zas nevyplašila donekonečna-môže to byť "len" prasknutá cievka,asi riadne veľká v tom prípade,ale určite to treba vyetriť