Ahojte. Asi dva /tri mesiace dozadu sa mi objavila krv v stolici. Potom nič. Ale v poslednej dobe mám občas bolesti v konečníku. Aj počas chôdze, pri sedení, pri stolici a po nej. Pred pár dňami mi niečo tmavšie z konečníka trčali a potom sa to druhý deň stratilo. Dnes som bola u lekárky ale vo vnútri nič necítila. Som 7 mesiacov po pôrode. Zranenia som mala celkom veľké. Taktiež som aj po operácii slepaku. Váha mi po pôrode prudko klesla aj kvôli slepému črevu. Ale mám naozaj strach aby to nebolo niečo vážne nakoľko mávam aj bolesti brucha ako keby také bodavé. Je síce pravda, že moc stravy počas dňa nepríjmem. Mali ste niektorá niečo podobné?
O pár dní idem gastro len mám naozaj veľmi veľký strach ☹️
@januss21 pouzi viackrát denne studenšiu vodu na sprchovanie konečníka,pomáha to na tie cievky v konečníku a predchádza vzniku hemoroidov,či pomáha odstraňovať už vzniknuté 👍 normálna sa posad na kraj vane a osprchuj len zadok😉 ak nemáš doma nič iné,postačí potom natrieť aspoň kalciovou masťou,prípadne kúpiť maste,či vody na to určené...ale to sprchovanie pomáha 👍😘
@januss21 ale neboj,vôbec nestresuj😘 môj syn má 18 a tiež sa mu z ničoho nič chudému a zdravému chalanovi objavili hemoroidy 🙄 pár dní sa viackrát denne sprchoval ,ako som ti písala a dával si tú kalciovku a hemoroid zaliezol dnu a zjavne aj zmizol a je pokoj...tiež ho to pobolievalo a bolo nepríjemné 🙄
Nemal síce žiadnu krv, ale to je u každého individuálne...pokiaľ nemáš iné problémy,tak by som určite nestresovala😉
@januss21 verim. Ked som si prvy krat nasla krv na papieri po stolici skoro som skolabovala,tak som sa prelakla. Obvodna ma poslala na kolonoskopiu. Nastastie to bol hemeroid. to vylieza zila a ano vyzera to divne,ked taky kus trci z konecnika. Pouzivam dubovu koru gel ten je super,rychlo stiahne zilu. Davaj si pozor na chlad. Mne staci,ze mi trochu ofukne nohy a uz vyskoci zila.
Všetko je v poriadku 😊 sú to hemoroidy
@januss21 vyzerá to na hemoroidy, aj ja mávam, hlavne cez tehu a po pôrode je to bežne,mala som už aj taký že som musela pár dni ležať, nemohla som si sadnúť, stipe to a svrbí a to čo ti vlastne trčí von je žila , môžeš mat aj vnútorne hemoroidy , tiež mávam občas krv po stolici hlavne po zápche , raz som už užívala lieky na cievy lebo je to vlastne cievne ochorenie, ja si kupujem masť hemostop gél je prírodný a Dubová kôra je super , v odvare si posedieť , ale lekár ti určite povie čo máš robiť , Ján som tiež bola na gastro aj kolonoskopii, držím palce