Krv v moči

svetluska82
20. feb 2015

ahojte, mate skusenosti v tym , že v moci je krv? Bola som s vysokym tlakom v nemocnici, kde mi pri beznych vysetreniach zistili krv v moci na 3 kriziky. Potom urobili laboratorne vysetrenia mocu a vysledky boli ok. Po mesiaci ( dnes) som bola na kontrolnych odberoch a mam stopy krvi v moci. No moja doktorka to zatial nijako neriesi. Trosku ma pobolieva podbrusko, ako keby som mala dostat menzes, ale inak nic . Tak mam teraz hrozny stres z toho, aby to nebolo daco vazne. ☹ Mate s tym niektora skusenosti? Dakujem

bellamafia
20. feb 2015

Stava sa ...pri tazkych zdvihoch ide o tzv pretazenie...mozu to byt oblicky,treba zajst urologovi...dalej moze ist o cystu na to mas gynekologa...je viacej faktorov ktore mozu sposobovat krv v moci...treba pekne obehat lekarov a dat sa do poriadku...nie je nic dolezitejsie v dnesnej stresujucej dobe ako zdravie...tak drzim palce a hooodne zdravicka.... 😉 potom sa ozvy jo?

drobecbobo
20. feb 2015

@svetluska82 Ahoj, a máš aj nejaké iné ťažkosti? Napríklad pálenie, rezanie pri močení, nutkanie na močenie a podobne? Ja som mala tiež krv v moči dva dni a mám výrastok v močovom mechúre. Idem na operáciu, kde mi ho odstránia, samozrejme, pôjde to aj na histológiu.
Dôvodov môže byť viac. Pýtaj sa aj na sono.

nutrimas
20. feb 2015

@svetluska82 Pritomnosti krvi v moci mozu sposobovat oblicky. V kazdom pripade odporucame navstevu nefrologa, ktr. urobi potrebne spec. vysetrenia, zväcsa sa zbiera 24hod. moc a z jeho vzorky + vzorky ranneho mocu sa urobia spec. vysetrenia. Oblicky pri urcitych diagnozach nebolia, jednou z nich je napr. IgA nefropatia, kde su dalsie priznaky: opuch ocnych viecok, clenkov, priberanie na vahe, vysoky tlak, bielkovina v moci a krv v moci.
Odporucame na posilnenie moc. sustavy a obliciek petrzlenovy olej, 1KL rano a vecer:
https://www.modrykonik.sk/shops/vyzivove-doplnk...