Krv v moči

31. júl 2023

Ahojte baby ,chcela by som radu a popredu radšej idem písať áno idem s ňou k lekárke
Moja dcéra 5r. cely deň ak ide cikať má moč sfarbený do ružova až červena ,ale na žiadnu bolesť sa nesťažuje nič ,že ju nebolí... mali ste niektorá z vás takú skúsenosť ďakujem

suge
31. júl 2023

Nejedla niečo, čo by mohlo zmeniť farbu jej moču? Cviklu, fialové alebo červené ovocie, zafarbené sladkosti a pod.?

autor
31. júl 2023

@suge práveže nič také, akurát od rána ako ide na WC tak ružový moč až červený....

tramtada31
31. júl 2023

U nás bola tiež pritomna krv a až o deň-dva začala bolest a pocikavanie (zapal). Preventivne mozes nasadiť brusnicovy sirup

suge
31. júl 2023

Nuž ťažko radiť, dôvodov môže byť veľa. Ráno by som išla s dcérkou k doktorovi, aj so vzorkou moču.

autor
1. aug 2023

No až do noci krv v moči viditeľná , teraz ráno čistý moč .. no a teraz neviem či mám ísť k lekárke alebo čakať....

taktotedanie
1. aug 2023

Jednoznacne chod na co chces cakat preboha !!! Chces nieco zanedbat?!?!

simsalabim
1. aug 2023

Urcite chod! Mozu to byt kamienky, cysta, nejaky utvar... necakaj!

mariska1989
1. aug 2023

A prečo si nešla už včera viditeľné niečo také a čakáš čo bude 🙉🙈

autor
1. aug 2023

@mariska1989 už som dávno kontaktovala aj lekárku už idem zaniesť moč ..

mariska1989
2. aug 2023

A prečo si čakala až do ďalšieho dňa? Akože nejdem ťa tu ukameňovať alebo Boh vie čo ešte ale ja by som nečakala tak dlho .keby som nestihla dr idem na pohotovosť rovno s močom pri tak málom dieťati . Dospelý človek si hneď nasadi lieky ak je blbý čas a čím skôr ide s močom . Dcéra mala tak silný zápal a to nešlo žiadna krv ešte ,hneď som to riešila keď povedala sťažnosť