Krv v hliene pri vykašliavaní

20. okt 2024

Z čoho môžem mať krv v hliene? Dosť pokasliavam som po chorobe.stalo.sa mi to prvýkrát

aniele
20. okt 2024

Ak dlhšie kašleš, mohla ti len prasknúť nejaká cievka. Mám to občas aj ja (a ešte ak náhodou berieš niečo na riedenie krvi). Ascorutin.

cukroska
20. okt 2024

Tak vykašliavať krv NIKDY nie je dobré. Toho by som sa bála a išla k lekárovi hneď. Môže byť aj zápal pľúc..čokoľvek .Ale nenechať to tak.

andreso28
20. okt 2024

Ahoj, mám rovnaký problém, celá rodina chorá, spravili sme si CRP testy- nízke či na začiatku alebo v priebehu. Covid test som si nerobil, ale vyzerá to byť poriadny kmeň chrípky/covidu.

autor
21. okt 2024

@andreso28 a tiež krv?

kykristi
21. okt 2024

Najčastejšie je krv v hlienoch po predchadzajúcom krvácaní z nosa, popr. aj pri výrazne červenom hrdle alebo mandliach. Ak by sa to opakovalo, neváhala by som s návštevou svojho lekára

autor
21. okt 2024

@kykristi mekrvacal mi nos,ale kašlem po chorobe no hrdlo nie je červené...máte skúsenosti? Bojím sa že rakovina

stanulienkat
21. okt 2024

Máš podráždené a namáhané hrdlo, popraskali ti tam nejaké cievky, alebo počas kašla sa ti mierne poranilo hrdlo. Ak to vyslovene nie sú veľké množstvá krvi, vôbec to nerieš, je to bežné pri chorobe. Popraskali ti len nejaké vlásočnice.

autor
21. okt 2024

@stanulienkat bol to hlien priesvitný a vo vnútri trošku ako zrazená krv...nie číra...

autor
21. okt 2024

@stanulienkat stalo sa.ti to?

stanulienkat
21. okt 2024

Jasne, ze sa to stava. Predpokladam, ze si toho mala mikromnozstvo. Par nitiek.

autor
21. okt 2024

@stanulienkat áno,mala si ak ty? Mala.som cca 2mm

ingush616
21. okt 2024

autor
21. okt 2024
autor
22. okt 2024

Tak bola som u dr a na olucnimvraj všetko ok,rtg ok

andreso28
22. okt 2024