Z čoho môžem mať krv v hliene? Dosť pokasliavam som po chorobe.stalo.sa mi to prvýkrát
Tak vykašliavať krv NIKDY nie je dobré. Toho by som sa bála a išla k lekárovi hneď. Môže byť aj zápal pľúc..čokoľvek .Ale nenechať to tak.
Ahoj, mám rovnaký problém, celá rodina chorá, spravili sme si CRP testy- nízke či na začiatku alebo v priebehu. Covid test som si nerobil, ale vyzerá to byť poriadny kmeň chrípky/covidu.
@andreso28 a tiež krv?
Najčastejšie je krv v hlienoch po predchadzajúcom krvácaní z nosa, popr. aj pri výrazne červenom hrdle alebo mandliach. Ak by sa to opakovalo, neváhala by som s návštevou svojho lekára
@kykristi mekrvacal mi nos,ale kašlem po chorobe no hrdlo nie je červené...máte skúsenosti? Bojím sa že rakovina
Máš podráždené a namáhané hrdlo, popraskali ti tam nejaké cievky, alebo počas kašla sa ti mierne poranilo hrdlo. Ak to vyslovene nie sú veľké množstvá krvi, vôbec to nerieš, je to bežné pri chorobe. Popraskali ti len nejaké vlásočnice.
@stanulienkat bol to hlien priesvitný a vo vnútri trošku ako zrazená krv...nie číra...
@stanulienkat stalo sa.ti to?
Jasne, ze sa to stava. Predpokladam, ze si toho mala mikromnozstvo. Par nitiek.
@stanulienkat áno,mala si ak ty? Mala.som cca 2mm
“
@ingush616 ??
Tak bola som u dr a na olucnimvraj všetko ok,rtg ok
Už aj krv trochu, je to vírusová bronchitida v mojom prípade
Ak dlhšie kašleš, mohla ti len prasknúť nejaká cievka. Mám to občas aj ja (a ešte ak náhodou berieš niečo na riedenie krvi). Ascorutin.