Ahojte,
dnes mi prišli výsledky z odberu a bola tam uvedená informácia, že krv sa zrazila, takže som dostala len výsledy CRP a ASLO. Stáva sa toto bežne? Nikdy sa mi to ešte nestalo, že by sa odber musel opakovať...
Aj mne tak sestrička povedala, ale na papieri z laboratória som nasla poznamku, že bolo odobraté male množstvo krvi
@natalis1998 kedysi krv po odbere davali na odvoz okamzite a sli s nou ako o zivot, dnes sa spoliehaju na kadejake pridavky, takze teplota a cas ich uz moc netrapi, no niekedy to ajtak prezenu a z toho pudingu uz v labaku nevedia moc vydolovat, tak nakazu opakovanie....
@tramtada31 ja som si dala urobiť odber cez Medirex ako samoplatca a poslali mi výsledky ide je uvedené ze krv sa zrazila a je nutne opakovať odber. U lekára sa mi to nikdy nestalo.. myslite že mi další odber dajú zadarmo? Alebo to budem musieť zas platiť, keď to vlastne nebola moja chyba…
@egonsk no pozerala som že odber bol 6:45 a prijaté v labaku až po 9:00 takze asi to je možné tým..
@natalis1998 nic ti nedaju zadarmo
Mala si si dat odber u lekara prisla si o peniaze
@taktotedanie na ich stránke vidím dôvody nesprávneho odberu, ktorý ale nebol zavineny mnou.. za zaplatenú sluzbu som nedostala to čo ponúkali, tak mi to príde trochu nefér. A išla by sim cez poisťovňu keby moja lekárka mi neodmietla odbery tak som si cez nich zaplatila respiračny balík..
@natalis1998 ak niesi spokojna s lekarom vies ho vymenit
Fer-nefer peniaze dostali ostatne neriesia, svet nieje a nikdy nebude spravodlivy mala si smolu
@natalis1998 ja si myslim, ze to reklamuj. Ved to nebola tvoja chyba. Oni sa maju postarat o odvoz do labaku. Tebe odobrali tekutu krv a nedodali vysledok.
@taktotedanie to samozrejme riešim len kým to vyriesim tak by prešiel další týždeň takze preto tento odber.. a to či je svet spravodlivý alebo nie závisí od toho ako vie človek riešiť veci. A nič za to nedam keď to reklamujem, pretože nedodali čo sľúbili. Nikde na to pred zakúpením odberu neupozorňuju.
@vlastnynazor presne tak, krv bola normálne tekutá, takze to nie je moja chyba a určite to reklamujem.
Áno, stáva sa to ... neviem, či je to bežné, ale aj mne museli skrz to opakovať odber.