Krv po veľkej potrebe

25. apr 2023

ahojte baby mam taky problem posledne dni konkretne od stvrtka. Som na dovolenke a zariven na navsteve manzelovej sestry v zahranici a vzdy mam taky problem ze aj ked sa mi chce tak nejdem na velku potrebu pretoze mi to je blbe, tak zdrzujem co najviac no a od stvrtka co som tu mam taku tvrdsiu stolicu no a od vtedy vzdy najdem po utretí sa krv, štipe to a neviem co mam teraz robit.
Dakujem kazdej za rady

vler
25. apr 2023

Dospela zena zadrzuje stolicu lebo jej to je blbe?!

nelca0510
25. apr 2023

Jednoducho sa vykad. Už máš trvdu stolicu a môže byť tak tvrdá,že ti jednoducho urobí trhlinku pri tlačení a to je tá krv.

jaskolka
25. apr 2023

Nechápem, ty cítiš potrebu ísť na stolicu a nejdeš, lebo ti to je blbé? A keď by si tam bola mesiac, tak čo? Prasknes? Myslíš, že Oni akože nechodia na stolicu?
Ta stolica je už tuhá, kvôli tomu zbytočnému zadržiavaniu, čo robíš a preto ta to boli a môže aj krvácať, keďže môže sa poranit konečník.
Daj si teraz napríklad cipok, aby to zmaklo, potom ošetri krémom a prestaň robiť tie hlúposti so zadrziavanim

jana19877
25. apr 2023

Mňa to tiež úplne zarazilo, veď keby toto robilo 5 ročné dieťa, tak nepoviem ani pol slova, ale dospelá žena? Samozrejme, že ti to vôbec neprospieva, to sa vôbec nedivím. Môžeš mať aj hemoroidy, ale skôr by som to tipovala na to, čo písala pani vyššie. Aj trhlinka ti toto môže spôsobovať.

hedviga2
25. apr 2023

@jana19877 kvôli tomuto písat ma fb, dospelá žena🤔

klarolinne
25. apr 2023

Akože pokiaľ nemajú toaletu uprostred obývačky, tak nechápem čo je na tom blbé. Normálna ľudská potreba, nič špeciálne. Či myslíš že oni vylučujú obláčiky ako v animákoch?

frzeiovn
26. apr 2023

Praskliny ktoré krvácajú. To som mala aj ja. Alebo hemoroidy.