Krv na papieri

tiiny
9. jún 2022

Ahojte. Už tri dni si viackrát denne musim utrieť zadok pretože mi ide krv. Ale myslím si že to nieje zvnútra pretože krv je svetlo červena a vôbec ma to neboli. Neviete čo to môže byť? Ďakujem za pomoc

anjelicek26
9. jún 2022

Nuz od vnutorneho hemeroidu, fistule az po rakovinu hrubeho creva to moze byt cokolvek... stadium "par krat denne" asi neprislo zo dna na den, takze telefon a volaj lekarovi.

tiiny
autor
9. jún 2022

Ale nemusí to byť hneď vážne?

julinka65
9. jún 2022

to nemusi, ale chces to riskovat? ked to trva tri dni a je to az tak, ze sa musis utierat, tak nieco sa asi bude diat. ries to cim skor.

tiiny
autor
9. jún 2022

Ok dakujem

kittykat22
9. jún 2022

@tiiny jasne ze nemusi 🙂 hemerodiny ma polovica slovenskej populacie :D kup si v lekarni bepanthen - je to na detsky zadok a natri si to tam 🙂 Mala by si pit viac vody, jedavat viac zeleniny a skus si niekedy do jogurtu primiesat musli. Ak nosis tangace tak ich na cas vymen - mozu byt pricinou vonkajsich hemeroidov.

anjelicek26
9. jún 2022

@tiiny nemusi, ale moze. Prave preto to musi videt lekar. Kamoskin manzel 26 rocny mal nador velky ako grep... keby raz nezabudne splachnut a ona nenajde kvapku krvi na toaletnej doske, k lekarovi by nesiel... vyhrozila mu rozvodom a doviedla ho tam... Po uspesnej operacii, chemoterapii a par rockoch sa im aj dve deti narodili... ale co by bolo, keby to neriesia ani nechcem vediet...

modrymotyl8
9. jún 2022

@tiiny koľko krvi si mala iba kvapky či viac? Minule sa to stalo aj mne z ničoho nič kopa krvi na wc...

netti87
9. jún 2022

@tiiny zapal hrubeho creva

tiiny
autor
9. jún 2022

Veľa krvi, viackrát za deň sa musím utrieť. Ale nič ma nebolí a krv je svetla

modrymotyl8
9. jún 2022

@tiiny tak ako ja, bola som na chirurgii tak ma pozrel ale iba s palcom do konečníky že vraj mam trhlinku takže mi dal mastičku a tabletky a pomohlo to.

modrymotyl8
9. jún 2022

@tiiny kúp si čipky doloproct tuším tak sa to píše, sú voľnopredajné. Malo by ti to zabrať.

basska_b
9. jún 2022

@tiiny Tak utekat k lekarovi, to neni sranda... Hemoroid by bolel alebo by tomu predchadzala napr. tuhsia stolica vcera a ze to mas z toho...

tiiny
autor
9. jún 2022

Ďakujem veľmi pekne. Dúfam, že to nebude nič vážne

laura164
9. jún 2022

Ja som tak šla k obvodnému, prehmatal hemoroidy, zobral stolicu na kalprotektin, okultne krvácanie, výsledky som mala zle, dal mi výmenný lístok na gastro a hneď o 2 dni som šla aj na kolono, mala som silný zápal čreva, z histologie crohn a ulcerozna kolitida. Čím skôr pôjdeš tým lepšie, môže to byť hocico

tiiny
autor
9. jún 2022

@laura164 nemôže to byť aj z jedla

sorciera24
9. jún 2022

@tiiny mozu to byt vnutorne oemoroidy a tie ani necitiš, my ich mame geneticky cela rodina, starka, mama, ja..... proste nic a zrazu plno krvi, ked praskne hemoroid napr. ....ano, moze byt kadeco, ale naco strasiť dopredu, ked nevies.....

modrymotyl8
9. jún 2022

@sorciera24 takže z vnutorného homoroidu môže byť tolko krvi?

sorciera24
9. jún 2022

@modrymotyl8 ano, jasne, ked praskne....