Krv, bielkovina a hnis v moči

vladkabalazova
22. feb 2022

Som už 5 dní chorá bola som aj na pohotovosť pred vcerom..Na urologii vzali moc.v Moci krv +++,bielkoviny+++hnis+++urobili aj sono vraj bol stent-hadicka upchata vraj mám z toho vysoké horúčky závraty pocit na vracanie nechuť do jedla...ze keď mi ju vymenia že mi to prejde predpísala aj antb.uz prešlo dva dni a nič mi nepomohlo stále rovnako hrozne tocenie hlavy potenie horúčky plus ešte k tomu ma začalo preháňať nechuť do jedla bolesť hlavy a boli ma aj ľavý bok poraďte mi prosím už ozaj neviem čo je somnou

anjelik44
22. feb 2022

@vladkabalazova píšete že keď vam vymenia tak to prejde sice neviem co to je z hadicku ale tam mate odpoved, isla by som ku vseobecnemu a potom na prislusne oddelenie

althejka
22. feb 2022

@vladkabalazova treba ist opat na urologiu ak stent este nebol vymeneny. Prebieha infekt a zarovne asi aj stent telu vadi. Nie je to neobvykle ,ale nemalo by to byt az takto.

vladkabalazova
autor
22. feb 2022

@anjelik44 ten stent mi vymenili hneď pred vcerom na pohotovosti urologii lebo že bol upchaty na výmenu som mala ísť až o mesiac ale vymenili mi ho pred vcerom povedali že mi to prejde a nepomohlo