Ahojte. Neviete mi niekto nahodou poradit, co to moze byt ? Rano ked nieco zjem tak mi pride ako keby od zaludka zle. Zacne mi busit srdce a trpnut nohy a ruky. Nohy mi trpnu skoro cely den. Kruti sa mi v hlave, ale tlak mam dobry.
@susanne16 ahoj...nevysadila si nahodou HAK? alebo nezacala brat, nezmenila druh? za teketo veci mozu obcas aj hormony...
@hviezdicka111 mala som pauzu asi 6mes. teraz som zacala brat v januari tu istu. Tak neviem.
@susanne16 mozno chvilu len trva, kym si telo zvykne zas na umele hormony... pokial ti dr. brala krv na stitku, plus iste tam boli zaskrtnute aj ine polozky a je to v poriadku, mozu to robit aj tieto hormony..tu by ti to zisitl gynekolog keby ti spravil hormonalny profil..ale mne sa toto dialo napr. po vysadeni...takze to chce asi len cas 🙂 inak skus magnezium...najlepsie magne b6. pomoze 🙂
@hviezdicka111 magne b6 som zacala brat pred 5dnami. Nevies kedy nastane ucinok ? ze mi bude lepsie ? Ako dlho ti to trvalo ?
@susanne16 mesiac bolo tak najhorsie...potom postupne sa to upravovalo...ale trvalo dlhsie, kym sa mi to dostalo uplne do normy...ale ak je to hormonmi, tak to pojde k lepsiemu 🙂 potrebuje to cas 🙂 hlavne sa na to prilis nesustred, ked zacne srdiecko velmi buchat, supni magnezium, vyloz nohy a nesnaz sa dychat zhlboka...
robili ti aj ekg, atd? nejake vysetrenia od kardiologa/internistu?
@susanne16 kludne napis ip ak nieco 🙂
@hviezdicka111 na ekg idem v utorok
@susanne16 tak budes zas mudrejsia, ale myslim, ze nic vazne tam tiez nebude 🙂 teda drzim palce aby nebolo 🙂
Myslim si, ze chrbtica ti to vyvolava.
ahoj, to trpnutie by mohla byť tetania, skús pozrieť niečo o tetanii. ak nemáš anémiu alebo niečo s tlakom, tak je to najskor psychického povodu. skús pre istotu vygúgliť aj panickú poruchu, či tie príznaky nebudú sedieť na teba. možno si len vyčerpaná a potrebuješ vypnúť.