Kruhy pod očami - krytie

xsimonkax
30. máj 2022

Baby co a ako používate na kruhy pod očami? Ked si dam svetlý korektor ešte viac ich zvýrazní, uz som zúfalá... Používam aj krem roll on bars co a stále ich mam, keby som ich aspon vedela prekryť.

matinaa
30. máj 2022

@xsimonkax skúste si dávať na to masky možno Vám to pomôže

matinaa
30. máj 2022

@xsimonkax Ja osobne používam kriciu tyčinku je to aj na akné

zuzpar
30. máj 2022

Aky korektor pouzivas? Ja mam od alverde, maju aj zeleny, aj bleducky taky akoby hnedy a ten je super na tmave kruhy. Ked mas take akoby modrofialove

lelluska
30. máj 2022

Problem bude v korektore. Tie z drogerie väčšinou obsahujú aj dosť malo pigmentov. Treba nájsť vhodnejši

lucik90
30. máj 2022

@xsimonkax tmavé kruhy pod očami sa dajú super prekryť dermacolom v tube, len treba trafiť vhodný odtieň a mal by byť len o niečo svetlejší ako zvyšok tváre. Stačí ho naozaj len máličko, lebo kryje super. Alebo korektorom Liquid camouflage od catrice, ten je menej krycí. Ale ak máte vačky pod očami alebo výraznejšie vrásky, tam už treba zložitejšiu techniku. Skúste pozrieť nejaké videá na YouTube 🙂

18dada18
30. máj 2022

Ja mam od malička kruhy pod očami, výrazné. Dlho mi trvalo kym som nasla niečo, čo ich aj prekryje a nieco vydrží. A to ich mam odskusanych veela. Najviac sa mi osvedčil od Catrice kamufláž korektor (ten tycinkovy tekuty). Ale musíš zobrať aspoň o odtieň svetlejsi ako máš pleť 🙂

xsimonkax
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz