Krivenie úst pri rozprávaní

22. apr 2023

Ahojte stretol sa niekto uz s tym ze mu pri rozprávaní sli ústa alebo teda pery do boku?

dada13288
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viestta
22. apr 2023

Je to mozny priznak mozgovej prihody, ale nie len tej

hlubik
22. apr 2023

ochrnutie tvare

bagerka
22. apr 2023

Tourettov syndrom?

beata_k
22. apr 2023

Problem s klbom v sanke

maxalla
22. apr 2023

Ak sa ti to stalo len teraz, predtym si to tak nemala, alebo ak to pozorujes na niekom z rodiny, kto to tak predtym nemal, tak na nic necakaj a utekaj do nemocnice. Moze to byt mozgova prihoda. A ak by aj nebola, je lepsie mat istotu.

richie233
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anjelicek26
22. apr 2023

Kazdopadne toto musi vidiet pediater a neurolog.

autor
22. apr 2023

Ďakujem Pozriem to..Kedysi som sa hanbila za zuby a snažila som sa to zakryvat..No neviem ci fakt nejaky sval alebo co. Vyslovene spodná pera mi občas ujde a žiadne ine príznaky nemam no z estetického hladiska..

ivanaa346
5. máj 2024

Dobrý deň .Ako ste dopadli ? Aj náš syn takto začal z ničoho nič krivit ústa pri rozprávaní a nevieme prečo .Boli ste niekde pri doktorovi ? Prešlo vám to alebo aj nie ?

paulinkas
20. nov 2024

@ivanaa346 dobrý deň, môžem sa opýtať prešlo to u vášho synceka? Naša štvorročná dcérka takto začala rozprávať trvá to už niekoľko týždňov, mozno aj dva-tri mesiace. Ked rozprava tak dáva pery do jednej strany.

ivanaa346
22. nov 2024

@paulinkas Nie rozpráva tak stále a už riadne dlho .Doktorka neurologicka sa vyjadrila že je to len zlozvyk lebo eeg mal v poriadku .Boli sme u nej ohľadom očných tieňov a to krivenie úst som spomenula pred ňou .

ivanaa346
22. nov 2024

@ivanaa346
@ivanaa346 tikov nie tienov