Zaujíma ma či sa nájdu ženy čo majú krivé zuby v dospelosti a nic s tým nerobia a zmierili sa s tým?
Keďže mám krivé zuby mám aj krivý úsmev do ľavej strany sa mi to ťahá.
Mám 35 rokov a rozmýšľam či si dať strojček neviditeľný alebo sa zmieriť s tým.?
Odrádza ma vysoká cena.
Mala som 2x strojček - raz v detstve, druhýkrát fixný v 25tke. Teraz mam 42 a budúci rok sa chystám na invisaline.
Som v živote spokojná, už nemam kvôli nedokonalým zubom komplexi, ale beriem to ako estetickú vec, ktorú treba riešiť.
Daj si strojček ešte môžeš žiť 50-60rokov
@deti95060810 ani v šesťdesiatke není neskoro veď to je ešte minimálne dvadsať rokov života pred človekom
Ahoj,ja som mala strojček od 26-28rokov.a neľutujem.mala som dosť krivé horné zuby.som za to rada, že som do toho išla.sebavedomie super , konečne sa nehanbím usmievať
Investuj do seba, urcite sa ti bude vysledok páčiť 😉 cena vysoka moze byt, ale predstav si niekto fajčí, niekto pije drahe vino, a niekto si radsej kupi strojcek pre krajsi usmev
Ja som si dala normálny fixný strojček ako tridsať ročná. A neľutujem ani sekundu, ani euro
Ja nerada sa usmievam kvôli tomu. Keďže pracujem s ľuďmi môžem si dať ten neviditeľny a ten je dosť drahý.
Môžte mi napísať približne koľko trvá dĺžka liečby a aký je postup liečby tie čo ste taký strojček mali? Cena viem že môže byť v každom meste iná odlišná. Dá sa nosiť strojček aj keď mi chýbajú zadné stoličky, o čo by sa to potom uchytili? Ináč ja nefajčím ani nepijem vôbec ma to neláka. Našetrené mám niečo tak rozmýšľam
Ja čo poznám ženy, ktoré neboli spokojné, tak dali si strojček a ani jedna tie peniaze následne neľutovala, keď strojček sňali 😁. Choď do toho, budeš spokojná...👍. Nemusíš si dávať neviditeľný, za to, že pracuješ s ľuďmi. Je to v nastavení hlavy. Dnes už je to naozaj bežné, že aj dospelá osoba má strojček. Ale samozrejme, ak pre teba je iná varianta no go, tak si daj invisalgin.
@mikadooo No ak dobre viem kovové sa nosia nonstop, tie neviditeľné sa dávajú aj dole a menia sa každý týždeň iné dlahy čo som čítala.
Daj si obyčajný keď nemáš na iné peniaze. Nie je na tom nič divné.
Moja suseda si dala strojcek, ked mala skoro 60. Mala ale tem kovovy. Nie pre kazdeho je vhodny neviditelny,to posudi celustny ortoped.
Ako prečo by si nemohla mať kovový,ja som mala a to som o dosť staršia, s ľuďmi som v práci v kontakte celý deň
@minenkak Kovový je hneď vidieť aj na diaľku.
No uvidím ešte musím vyhľadať celustneho a či má zoberie vôbec a či sa to dá aj na moje zuby dať.
A čo je na tom zlé,že ho vidieť z diaľky,čo chceš,chceš strojček alebo nie,más peniaze na neviditeľný,ak áno tak si daj ten a ak nie tak si daj taký na aký máš
Ahoj, riešila som to tento rok v apríli, ak chceš napíš správu a dám Ti viac info.
Ja som mala 38 ked som si davala Invisalign. Bolo to moje najlepsie rozhodnutie a nelutujem ani euro. Diametralne sa mi zlepsil zivot, som sebavedomejsia, vkuse sa usmievam, pouzivam ruz co som dovtedy nepouzivala a zlepsila sa mi aj praca kedze pracujem s ludmi
Ja mam niektore zuby krive a nejako ma to netrapi… hlavne, ze su zdrave. Mam 53. Zubar mi uz davnejsie povedal, ze ak nemam kam davat peniaze, mozme kedykolvek… V mladosti, este za sociku, som mala strojcek, no priserne ma z toho bolela hlava. Teraz technika urcite pokrocila, no aj tak sa mi do toho nechce. Asi som vynimka.
Ja mam 36 a krive spodne zuby. Ked som sa na sttojcek pytala zubarky povedala ze mam nieco ako male usta a vela zubov😁ze by trebalo najprv vyzerat osmicky a mozno jeden zub vytrhnut🥴 odvtedy som si to predstavila som ok aj s krivymi. Hlavne ze su zdrave😂
@petronellla87 detto. Tiež som tak dopadla, že mám proste malé ústa a museli by ísť von dva zuby. A teda, ja si dva zdravé zuby nenechám vytrhnúť ani náhodou, len preto, že vpredu mám trochu krivé zuby. Našťastie spodné a príliš mi to nevidno. Tak som sa zmierila s tým a vlastne to už vôbec neriešim.
@akvi tak to sme na tom uplne rovnako🙂 mozno keby mam horne krive tak to riesim, ale kvoli spodnym sa nechat rezat a trhat...Nie diky😁
@petronellla87
@akvi dievcata, ja detto. Tiez by museli ist von zdrave zuby…
poznam aj 50rocnych ludi co si dali strojcek 🙂 a dnes mas aj tie neviditelne, invisalign, a kazdy, kto ho z mojich znamych ma, si ho neskutocne chvali
Koľko vás vyšiel fixný strojček v dospelosti? Ďakujem
cca 2 roky trvala
@akvi toto je prave to, ze vacsinou treba dat vytrhnut zdrave zuby, ktore proste "prekazaju" a nie u kazdeho sa dostavi zelany vysledok za ten cas, ktory povedia. Jedna znama nosila Invisalign az 3 roky, lebo po 2 rokoch liecby tie zuby neboli take, ako jej bolo "slubovane" a to nosila tie dlahy skutocne poctivo. A nechala is kvoli tomu vytrhnut 4 zdrave zuby.
Všetky čo sa pýtate na cenu a dĺžku liečby,to je vysoko individuálne, každý človek má iné postavenie čeľustí, zubov,niekto potrebuje operácie, niekto vytrhnúť zuby.Ja som mala strojček fixný tri roky a ešte nočný mám mať na rok a to som zďaleka ešte neskončila čo sa týka zubov
v 35tke si ešte kľudne daj... nepoviem keby si mala 60r....