Ahojte zienky! Na bud.rok budem mat 30-ku a uvazujem ,ze zacnem pouzivat krem proti vraskam...Kedze uz nie som najmladsia...Budem rada ak mi podla vasich skusenosti poradite nejaku znacku s ktorou ste spokojne....dakujem kocky 😉
@actimela ahoj. ja pouzivam kremy znacky Ryor. Vichy by som pouzivala, keby nemali cenu, aku maju. Skusala som aj Nivea, Loreal, Garnier. Kazdy je svojim sposobom dobry a neda sa presne povedat, do akej miery ucinkuju. Raz som mala loreal derma genesis a aj ten bol super. Nivea je asi taka najhorsia z tychto protivraskovych. teraz si chcem kupim zas nejaky loreal - pre zmenu. mozno nutri gold, alebo revitalift. Eucerin ma tiez laka, len som sa este k tomu nedostala a Doliva - co ja viem. nic moc. a dobre kremy su aj Oriflame.
Používam Vichy, Loreal, Bioderma - vidím výsledky pri používaní a aj keď ich "vysadím". Teraz skúšam šípkový olej - vraj účinkuje protivráskovo na vrásky, ktoré nie sú hlboké - že vraj preukázaná účinnosť po 4 mesiacoch každodenného používania - tak uvidím po 4 mes. 😉 Pritom mám veľmi citlivú pleť a ako jeden z mála mi nerobí problémy.
Mne Vichy praveze nic mepomohol. Je to obycajny krem,len ma dobre promo. Kremy,ktore pomahaju su uuuplne v inej cenovej relacii.
Ja mám veľmi dobré skúsenosti s Vichy...