Dobrý deň ja by som sa chcela spýtať, či niektorá mamička má skúsenosti s krémom Bonella proti striám..Ja síce mamičkou ešte niesom, ani sa nechystám ale na stehnách a zadočku strie mám.. A chcem teda vedieť, či ten krém pomáha a ako často by som sa mala krémovať? Ďakujem..
O tom kreme som veru nepocula a to je ich pritom na trhu dost vela. Ja som pouzivala krem bepanthen a bola som s nim spokojna. Natierala som sa pocas celeho tehotenstva 2x do dna a strie nemam ziadne.
taktiez nedam dopustit na bepanthen 🙂
Ahoj, ja som pouzivala tiez Bepanthen bola som spokojna. Ked budes mat zaujem mam uplne novy na mojom bazariku za slusnu cenu uz ho nebudem potrebovat. PETTRA
Ja som minula pocas tehu niekolko bepanthenov-radsej striam predchadzat kvalitnym kremom ako ich potom mat na cely zivot.😑
ktory presne ste pouzivali? vidim na nete viac druhov
uz som naslaaaa
Ja konkretne bepanthen proti striam- modro biely obal a dostanes ho kupit bud v drogerii alebo v lekarni.
ja som pouzivala krem proti striam od Bepanthenu.a bol super dobre hydratuje a pomaha pokozke aby bola elastickejsia.Najlepsi jekremovat od zaciatku tehu ale pomaha zmiernit aj uz existujuce strie