Ahojte. Má niekto skúsenosti s nejakým krémom alebo olejom na strie mne sa urobli , keď som pribrala biele má až tak netrápia skôr fialove počula som veľa recenzie či už pozitivné alebo negativné na bi oil. Je mi jasné strava a pohyb je základ skôr chcem aby tie fialove vybledli. ďakujem za každý typ. 🙂
@claire0611 ahoj, na stranke saloos je iny ricinovy olej, nepise tam nic o jazvach na flasticke, myslis, ze je to novy obal?
https://www.saloos.sk/saloos-ricinovy-olej/
@limetka69 Ahoj, tento je písaný ako Bio, tak neviem či v tom je nejaký rozdiel, ale ja si ho kupujem na obočie a mihalnice, no a po asi ročnej pauze som si ho išla kúpiť a videla som tam aj to, že je na jazvy (presne tak, ako na fľaštičke). Preto si vôbec nepamätám či to tam bolo aj predtým alebo nie 😕
Skúsila som ho použiť na čerstvé strie a pomáha mi, tak si ho dávam už pravidelne.
@claire0611 no len na tej stranke ziadny bio nie je, nasla som ho kade tade na nete, len som chcela recenzie na saloos pocitat, ci tam niekto o jazvach pisal a nie je tam, dakujem za odpoved 🙂
Ja v tehotenstve používam Immortelle od Doterry. Neurobili sa mi žiadne nové (a to končím 8mesiac), a staré co mam odkedy som na výške dosť pribrala, vidieť o dosť menej.
Je to drahé ale riedi sa to ešte obyčajným olejom, takže vydrží dlho. Za mňa 100% spokojnosť.
Ja som pouzivala bioil a mam brucho bez strii. Mozno skor stastie
Strie sú genetická vec a taktiež ako rýchlo sa pokožka rozťahuje... niekomu sa nespravia vôbec, niekomu veľmi. Krémom sa to môže obmedziť, ale nie úplne zabrániť. Možno tej, ktorej sa z BiOil nespravili, by sa nespravili ani bez neho, ťažko povedať 🙂
@nikaalili58 ja používam z dm alvedre olej mamagluck, čakám dvojičky takže sa mi veľmi natiahlo brucho z pásu cca 70cm som išla na 120cm a ešte rastie mam iba 4-5strii na bokoch aj to max 2-3cm natieram vždy po sprche a dosť veľa aby bolo brucho úplne mastné keďže neni drahy tak netreba šetriť 😁
Ahoj, mne moc Bi Oil nepomáha na už existujúce strie, skôr ako prevencia pred ďalšími... možno dlhodobejším používaním sa niečo zmení, no ani po cca mesiaci - dvoch, ten pocit nemám... na fialové strie som skúsila ricínový olej, ktorý je na jazvy a som veľmi spokojná. Strie nezmizli, ale vybledli, aspoň ja a priateľ vidíme zmeny, treba vyskúšať 🙂 ja mám konkrétne tento z dm a stojí cca 5€. Podľa mňa za skúšku to stojí.