Pekný večer vám prajem zienky máte to podobne niektoré ako ja ? ..narodila sa mi dcérka odvtedy trpim neskutočným strachom o nu .trošku ochorie ja uz žalúdok stiahnutý ze čo jej je ze co ak sa jej nedajbože zhorší ..no proste neustály strach o dieta ..v marci mi prišlo raz za volantom zle ..mala som vtedy angínu proste závrat prišlo mi na odpadnutie na vracanie .. .odvtedy mám blok šoférovať aj keď je pravdou ze ak je manžel pri mne normálne šoférujem len sa proste bojím ísť sama a namyslam si ze čo ak zas sa to zopakuje no proste hruza 🙂 už 4mesiace bojujem s tým že čo ak mi príde zle pri malej keď som s nou sama ..potom sa bojím šoférovať sama namyslam si že zas sa mi zopakuje a že odpadnem .. pred menštruáciou dostanem kŕče hnačku oblieva ma pot ..som na nu sama v podstate manžel je stále v práci ale večer je s ňou aj cez víkend teda s nami ..len proste som Sa prišla “vyspovedať “ že ci žijete taktiež z takým strachom ja si uznávam že strašne krehkú psychiku mám ..nejaké rady ako s tým bojovať ? :( Strašne si všetko beriem k srdcu ..
Síce nie som matka ale nemôže to byť nejaká popôrodna úzkosť ?
Myslím ze trpíš úzkosťou ... vyhladaj lekara a povedz mu o tom. Nie je to hanba veľa mladých žien sa lieči v dnešnej hektickej dobe 🙂
Chod k psychiatrovi