Kŕčovita bolesť žalúdka. Je to úzkosť?

1fifinka1
17. dec 2023

Ahojte, co je to za príznak, mávate to aj vy? Stáva sa mi, že ma prepadne z ničoho nič kŕčovita bolesť žalúdka, taka zvláštna. Až ma pot zaleje. Bola som na gastre na hadici pred mesiacom, všetky výsledky negativne, vzorky na lepok, helico, histamin, laktózu, všetko negatívne. Biopsie negatívne. Sono brucha všetko negatívne. Určite je to spojené so stresom, mam pri tom potom v noci zimnicu, a také vnútorné chvenie, ktore ide akoby od hrude cez brucho a odznie. Zachviľu sa zopakuje ten pocit a takto dokola aj celú noc. Budí ma to, je to úzkosť? Co na to pomaha🙏🙏 Ďakujem za normálne odpovede.

egonsk
17. dec 2023

zvieranie v hrudi, teda zvieranie zaludka moze byt z uzkosti, to je pravda veru.

zuwa78
17. dec 2023

@egonsk ano,jasne

vircori
21. dec 2023

Dobrý deň mám taký problém že hneď ráno ako sa zobudim má začne bolieť žalúdok hornej strany neviem čo to môže spôsobovať žalúdok má boli aj keď je prázdny aj keď sa najem a mám také skvrkanie v bruchu skoro celý deň bola som u obvodnej predpísala mi pantoprazal a poslala ku gastronómovi ale tam sa dostanem až o.mesiac a beriem aj neurol na panicku depresívnu poruchu ale aj keď si dám ten neurol bolesť neprestáva veľmi sa bojím že to môže byť niečo vážne podľa obvodnej je to psychika asi lebo sa bojím smrti z psychiki môže ma bolieť čelí časť žalúdok hore medzi rebramiuž si vážne neviem čo mám misliet a na pohotovosť idem a odboji má iba injekciov a žiadne vyšeyrenia nemôže to mať niečo zo srdcom alebo tak celý deň NATO mislim a dostávam ešte väčšie bolesti jesť mi už ani nechutí iba jem aby som mala v sebe niečo bojím sa že keď sa najem tak sa to zhorší a niekedy je to tak im kedy nie môžete mi prosím nejako pomôcť mám 30 rokov som mladá a bojím sa že sa mi niečo stane

egonsk
22. dec 2023

@vircori chyba ti chlap, co by ti navaril ;)

vircori
22. dec 2023

Práve som bola na pohotovosti od rána mám boesť na ľavej strane ako je srdce a ide to až do chrpta a aj celé rameno má boli už ste sa stretli stálym že vám iba zmerajú tlak a saturaciu kisliku a že povedia že je to od chrptice žiadne iné vyšetrenia ani len EKG tak potom človek sa má už na koho obrátiť a naozaj mám strach že sa mi niečo stane

mamina7070
22. dec 2023

@vircori neprimerany strach ries s obvodnym a prip ta odosle psycholog/psychiater
na chrbticu zacni cvicit
a nezatazuj zbytocne pohotovost

sisg123
22. feb 2024

@1fifinka1 Dobry den, zistili ste pricinu? mam to iste

1fifinka1
autor
22. feb 2024

@sisg123 tak podľa mňa tá úzkosť. Občas to príde a zasa odíde.