Dobrý deň žienky prajem.Chcem sa opítať aké máte skúsenosti z odstránením,prípadne inou formov chirurgického zákroku a aj hemoroidov ak si dal niekto odstrániť a koľko ste hradili a kde ste boli na chirurgií ako dlho trvala pn-ka ako to prebiehalo a koľko ste boli v nemocnici? Ďakujem.
@deti95060810
@hazelgracegus koľko dozadu ste si dali robiť žily.... máte to stale pekne?
@hazelgracegus u koho ste boli v Žiline?
@deti95060810 To mi je ľúto :-/
@hazelgracegus Ďakujem za vašu skúsenosť.
Ja mám tiež také žilky na lýtku iba jednom.Tak sa chcem spýtať tých ktoré boli tak ten laser odstráni asi iba tie nevypukle tie pavučinkové žilky nie?Lebo ja mám taku malinku pár centimetrovu jednu vypuklu ked si po nej prejdem prstom.To sa zas ako odstraňuje sklerotizáciou?
@hazelgrace to mam celkom blízko...tak ste s jeho prácou spokojna? A v akom stave ste mali žily? Prepáčte za moje časté otázky....
@hazelgracegus a zmizlo všetko?
@hazelgracegus Obe nohy ťa vyšli na 180eu aj vypuklé spolu z pavučinkami?
@alison11 ja nie, ale brat...sklerotizaciou to najprv riesil uz mozno okolo 30r, ale neskor viem, ze mu vyberali zilu. Povedal, ze zdedil "zle" zily ako mu dr.povedal...babka mala s tym problemy. Nie vonkajsie, ale vnutorne v nohach nevracaju krv akoby mali a o par rokov bude musiet ist na operaciu, aby ju vybrali. Sklerotizacia pomaha len na chvilu. Treba odbornika, aby posudil celkovy stav zil.
Ja som mala problemy len pri tehu s bolavymi nohami, krcova zila v slabine, takze pokial ma nic neboli tak zatial neriesim.
@hazelgracegus a vstupná prehliadka Vás koľko vyšla?
@euka210 Aj ja som z dedinla od otcovej matky :-/. A tiež v slabinách mi vyšli pri druhom tehotenstveale ako pracujem na nohách a dvíham 3-12kg balíčky pri ukladaní na palety v mraziarni tak ma aj v zo zadu kolien bolia a sú vyditeľné ďalšie žily ☹ a metličiek mám čoraz viac.
@hazelgracegus A koľko vyšli na predpis tie pančuchy?
@hazelgracegus a pančuchy nosíte stále?
@hazelgracegus Ďakujem asi si zadovážim tie pančuchy najskôr a uvidím,kedy sa dostanem k cievnemu.
kŕčové žily - odstránenie laserom na jednodňovej chirurg., cena cca 130 e asi pred 5 rokmi, zákrok trvá cca 1 hod., 2 hod. po zákroku sa ide domov...Liečba je neefektívna