Zdravím minulý týždeň vo štvrtok mi vyberali krčné mandle v celkovej anestézii . V nemocníci som bohuzial absolútne nevedel spávať pretoze mi vadia take miesta a hlavne som nemal zrovna 2 krát príjemných pacientov v izbe . V sobotu ráno ma pustili domov a zatiaľ bolo vsetko fajn . Mohol som normalne aspon piť a pri flectore si dat aj jogurt . A však dnes je utorok a pride mi ze sa to horší . Pitie vody mi privádza bolesti co mi predtým nerobilo a neviem preco . Pride mi ze sa mi to horší namiesto toho aby sa to hojilo . Nejaká pomoc alebo nieco čo mam robit aby ta bolesť nebola taká zlá ? Je to 5 deň po operácii a bolesti sú naozaj otrasne a to mam len 18 . Dakujem všetkým
@jakubkudy mne vyberali keď som mala 30,a bolesť to bola brutálna,celé dva týždne ,áno ono sa to zhorší,úľava prišla až po 10tom dní . Flector som užívala asi každé štyri hodiny,lebo by som to inak nedala . Len musíš piť aj cez bolesť ,hlavne salviovy čaj .kedy ideš na kontrolu? Bude to určite dobre,ale tá bolesť je ozaj neznesiteľná ,viem čo prežívas.len treba vydržať.
To si este len na začiatku...bolest sa bude zhoršovať...mesiac som okrem jogurtu a presnidavky nezjedla nič....ani rozprávať som nemohla...vypláchuj si ústa po kazdom jedle repikom,alebo ústnou vodou ...pozor ...nie kloktat.!!!! Atb som schytal pre istotu po týždni...
Striedať flector,paralen po 3 h ak to moc boli..veľa piť,až sa ti rany nesušia,lebo to štípe viac potom...A hlavne nejesť nič tvrdé hrúdkove a podobne...ale samozrejme radšej sa daj pozrieť,až sa ti zápal netvorí a radšej nech atb dajú ak treba
@jarabica123 ja ten flector užívam uz viac ako mam Pretoze ta bolesť mi naozaj dáva zabrať a radsej by som úprimne umrel . Ale dakujem aspon za nejaké info . Ta voda je ťažká piť kedze vzdy ked sa napijem aj ked mam v sebe flector tak ma rozbolí vzdy práva strana a je to naozaj náročné
@jarabica123 a na kontrolu by som mal ist vo štvrtok ale vravim pojdem zajtra Pretoze toto je moc