Krčné mandle

stuplicek33
21. mar 2016

Ahojte.Dufam,ze sa tu najde niekto,kto mi poradi,alebo ma podobnu skusenost ako ja.Zacnem asi tym,ze 2.2,tento rok,som bola na operaciu krcnych mandli.Brala som dlhodobo ant.,aslo som mala stale vysoke,nasli mi pozitivum na streptokoka,tak dr.sa rozhodol,ze musia ist mandle von.Ale hlavny dovod,preco som ja navstivila krcneho bolo,ze stale som mala tupu bolest v lavej strane v krku.Liecba bola zdlhava a nic nepomahalo.Tak som teda povedala,ze dobre,pojdem na operaciu.Bolo to strasne.Kazdy,kto to ma za sebou,mi da za pravdu.Non stop som bola na analgetikach,aj mi to prasklo,krvacalo,no hroza.Ale bola som stastna,ze krk nebolu,az do minuleho tyzdna.Zacalo ma to nanovo boliet.Aj mam stale pocit,ze mam nieco v krku,ked preglgam,akoby hlieny,ale myslim si,ze to je este po tej operacii.Ale mojou najvacsou traumou je ta bolest v krku.Stale si chytam krk,mackam uzliny,,,Prosim,mate niekto rovnaku alebo podobnu skusenost?Dakujem za kazdu rada.

janinah
21. mar 2016

endokrinologická vyš bolo?

stuplicek33
autor
21. mar 2016

@janinah som obj. na maj.To bolo prve,co mi krcny,ked som doniesla predoperacne papire povedal,ze mam zvacsenu stitnu.To a moze aj z toho tak stale boliet?

janinah
21. mar 2016

@stuplicek33 môže,treba to vyšetriť

stuplicek33
autor
21. mar 2016

@janinah trosku sa mi aj ulavilo,ze by to mohla byt,,kvazy,, len stitna,..dakujem za radu