Krčná chrbtica a Diclofenac duo

silviakop
17. mar 2024

Dobrý deň, prosím o radu🙏🏻Mám problémy s krčnou chrbticou , vráža mi to do hlavy , mám strašne tlaky jak v hlave tak v ušiach až do krku .Dostala som silrdalud a diclofenac duo , ale beriem to tri dni a nič …Bola som aj u fyzioterapeuta , dva dni trochu lepšie a opäť katastrofa ..Prosím niekto skúsenosti ??hlavne s tými liekmi , mám pocit , že nezaberajú 😢

barbora854
17. mar 2024

Boze tie uši zalahnute od krčnej mám tuším už rok
Na nervy ináč ma nič netrápi
Máte tiež zalahnute?ako dlho ?
Treba cvicit suché teplo a sirdalut treba brat týždeň aspoň

silviakop
autor
17. mar 2024

@barbora854 mám strašne zaľahnute v ušiach a aj tlak v hlave .Hrozne je to nepríjemne

barbora854
17. mar 2024

@silviakop a dlho ?ja už rok ale dosť sa to už zmiernilo ale neodislo

antben
17. mar 2024

Milá Silvia! Dicloreá a Sirdalud sú výborné lieky a za 3 dni nečakaj zázraky! Treba rozmasírovať každý tretí deň odborne chrbticu a užívať lieky.
Krčná chrbtica je "sviňa" dokáže robiť závrate,vracačky,bolesti,tlak a iné dlhotrvajúce a pomaly sa hojace problémy.TRPEZLIVOSŤ!!!

jimi1985
17. mar 2024

@silviakop Pozor na sirdalud. Nemal by sa vysadit len tak,ale postupne. Mne velmi rozhadzal psychiku,mala som uzkosti z neho a ine problemy

silviakop
autor
17. mar 2024

@barbora854 mám to asi mesiac

silviakop
autor
17. mar 2024

@jimi1985 mam 2mg , beriem ho ráno a večer a strašne som z neho ospalá …a ako dlho trvalo kým Vám zabral ?

silviakop
autor
17. mar 2024

@antben dakujem chápem , len som zúfalá , keby som tie tlaky nemala tak sa to dá zniesť , ale …Každopádne dakujem

jimi1985
17. mar 2024

@silviakop Mne nepomohol iba docasne asi po 3 tyzdnoch. Bola som z neho ospala,pomatena,psychicky uplne znicena. Ked som ho vysadila mala som busenie srdca,nocne potenie,uzkosti,paniku.

barbora854
17. mar 2024

@silviakop to už len tak neprejde fakt treba veľa cvicit rehabky suché teplo chiropraktik ja rozmýšľam nás razovou vlnou
Sirdalut je len na uvoľnenie svalov vôbec sa ho nebojte.neviem čo vás tu straší ….unavuje tak ako každý liek na uvoľnenie svalov ale žiadne úzkosti z neho nie sú 😉