Dobrý deň, prosím o radu🙏🏻Mám problémy s krčnou chrbticou , vráža mi to do hlavy , mám strašne tlaky jak v hlave tak v ušiach až do krku .Dostala som silrdalud a diclofenac duo , ale beriem to tri dni a nič …Bola som aj u fyzioterapeuta , dva dni trochu lepšie a opäť katastrofa ..Prosím niekto skúsenosti ??hlavne s tými liekmi , mám pocit , že nezaberajú 😢
@barbora854 mám strašne zaľahnute v ušiach a aj tlak v hlave .Hrozne je to nepríjemne
@silviakop a dlho ?ja už rok ale dosť sa to už zmiernilo ale neodislo
Milá Silvia! Dicloreá a Sirdalud sú výborné lieky a za 3 dni nečakaj zázraky! Treba rozmasírovať každý tretí deň odborne chrbticu a užívať lieky.
Krčná chrbtica je "sviňa" dokáže robiť závrate,vracačky,bolesti,tlak a iné dlhotrvajúce a pomaly sa hojace problémy.TRPEZLIVOSŤ!!!
@barbora854 mám to asi mesiac
@silviakop to už len tak neprejde fakt treba veľa cvicit rehabky suché teplo chiropraktik ja rozmýšľam nás razovou vlnou
Sirdalut je len na uvoľnenie svalov vôbec sa ho nebojte.neviem čo vás tu straší ….unavuje tak ako každý liek na uvoľnenie svalov ale žiadne úzkosti z neho nie sú 😉
Boze tie uši zalahnute od krčnej mám tuším už rok
Na nervy ináč ma nič netrápi
Máte tiež zalahnute?ako dlho ?
Treba cvicit suché teplo a sirdalut treba brat týždeň aspoň