Kŕče v podbrušku, tlaky, bodanie

11. feb 2023

Ahojte, minuly týždeň som mala prvy “záchvat” takých nespeficickych kŕčov v podbrušku, tlaky, zvieranie, bodanie, nemôžem sa vtedy vystriet, dokonca mi je až nevoľno vtedy. Trvalo to tak 15 min a potom nič, až dodnes. Dnes znovu rovnaký scenár. O týždeň mám dostať menštruáciu, ale takýmito kŕčmi moje PMS nikdy sprevádzané nebolo. Gynekologicky som OK, mocenie v poriadku, žiadne rezanie, palenie pri moceni, ale ten pocit tých tlakov a kŕčov je akoby mix maternica, močová trubica, hrube črevo, neviem to proste odhadnut, odkiaľ to prameni, ale dokonca aj na zachod ma to vtedy ženie, až v konečníku ma picha, je to na nevydržanie.. Kazdopadne desí ma to, je to veľmi intenzivne. Mala niektora z vás niečo take? Keby to je nejaky zápal močových ciest, tak to cítim ustavične, no nie? Kazdopadne zbieram info, a v pondelok skočím k lekarovi.

heln
11. feb 2023

ahoj, nepises vek, ci si mala nejake brusne operacie (mozes mat zrasty), ako sa stravujes.
neporadim, ale precitaj si nieco o divertikuloch na hrubom creve, to byva bolestive, ci by to mohlo byt ono.
a drzim palce nech ta lekar poriadne vysetri.

miska3711
11. feb 2023

Ja som mala take iste stavy asi pred tyzdnom.Chitilo ma to v robote skoro hodinu som nevedela ani chodit.Mala som to prvy krat od vtedy nic.

mimicka2013
11. feb 2023

Ak to bolo pred tyzdnom a o tyzden ti ma prist MS vychadza to na ovulaciu. Aj ked si to nikdy nemala taketo bolesti ma plno zien pocas ovulacie. Popripade by to mohla byt cysta. Mne ked praskne mam pocit ze odpadnem